מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנה לכימותרפיה משולבת במבטרהרונית25/07/2010
לפני 18 שנים חליתי ב- fol. and diffuse larg cell lympoma stage 4B קיבלתי טיפול כימוטרפי ב - MACOP B עקב הסטוריה ארוכה וסבוכה של אלרגיות קשות מאז יום הוולדי, הוחלט על היערכות מיוחדת בעת מתן כימותרפיה, ע"י כיסוי נרחב של הידרו קורטיזון, פרדניזון במינונים גבוהים ותוספת מתן פאנרגן. הפנארגן עשה לי רע מאוד ( התקשתי לדבר והיו לי תסמינים של התקף פסיכוטי) ולפיכך הוחלט להפסיקו. בנוסף קרדיולוג ליווה אותי לאורך כל הטיפולים שנערכו באופן אמבולטורי. בעקבות המינונים הגבוהים של סטרואידים הנני סובלת מאוסטיופרוזיס במצב מתקדם. בנוסף סובלת מהידרה אדוניטיס קשה. לצערי חלה הישנות של המחלה והנני אמורה להתחיל טיפול כימותרפי ב CHOP בשילוב מבטרה. אני משערת שלגבי הטיפול בCHOP הערכות תהיה דומה, אולם אני מאוד פוחדת מהטיפול במבטרה...כיצד והאם ניתן להיערך ? מי צריך ללוות את הטיפול בי חוץ מאשר ההמטואונקולוג? (קרדיולוג? אלרגולוג?)האם ניתן לשלוט בתגובה חריפה של הגוף ? הבנתי מרופאיי שחשוב מאוד שאקבל את המבטרה. סליחה על מטר השאלות, לתשובתך אודה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
ד``ר בן רנר26/07/2010שלום רונית.הרופא המטפל הוא האונקולוג והוא בלבד.במידה ויש או יהיו תופעות אלרגיות רצוי להתיעץ עם אלרגולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שלא הבנת את שאלתי...
רונית26/07/2010ברור שהאונקלוג הוא המטפל בי, אך מה אתם יודעים על ליווי חולה אונקולוגי הסובל מאלרגיות מרובות ויש סיכוי גדול כי יגיב קשה למבטרה?
לצערי, לא קיבלתי ממך תשובות על אף אחת מהשאלות המטרידות אותי באמת וחבל.
בברכה, רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנה לכימו עי דמיון מודרך
גדי להט18/08/2010שלום
אני מציע לך לבחון הכנת גוף/נפש עי תרגול של דמיון מודרך
שימוש בדמיון מודרך הוכח כיעיל להפחתת תופעות לוואי של כימותרפיה
נמצא גם ששימוש בדמיון מודרך משפר את יעיותם של התיפולים הכימותרפים
בברכה
גדי להט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם באיחור, אבל תודה על העצה...
רונית28/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)