הכנה לכימותרפיה משולבת במבטרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה לכימותרפיה משולבת במבטרה
    רונית
    25/07/2010

לפני 18 שנים חליתי ב- fol. and diffuse larg cell lympoma stage 4B קיבלתי טיפול כימוטרפי ב - MACOP B עקב הסטוריה ארוכה וסבוכה של אלרגיות קשות מאז יום הוולדי, הוחלט על היערכות מיוחדת בעת מתן כימותרפיה, ע"י כיסוי נרחב של הידרו קורטיזון, פרדניזון במינונים גבוהים ותוספת מתן פאנרגן. הפנארגן עשה לי רע מאוד ( התקשתי לדבר והיו לי תסמינים של התקף פסיכוטי) ולפיכך הוחלט להפסיקו. בנוסף קרדיולוג ליווה אותי לאורך כל הטיפולים שנערכו באופן אמבולטורי. בעקבות המינונים הגבוהים של סטרואידים הנני סובלת מאוסטיופרוזיס במצב מתקדם. בנוסף סובלת מהידרה אדוניטיס קשה. לצערי חלה הישנות של המחלה והנני אמורה להתחיל טיפול כימותרפי ב CHOP בשילוב מבטרה. אני משערת שלגבי הטיפול בCHOP הערכות תהיה דומה, אולם אני מאוד פוחדת מהטיפול במבטרה...כיצד והאם ניתן להיערך ? מי צריך ללוות את הטיפול בי חוץ מאשר ההמטואונקולוג? (קרדיולוג? אלרגולוג?)האם ניתן לשלוט בתגובה חריפה של הגוף ? הבנתי מרופאיי שחשוב מאוד שאקבל את המבטרה. סליחה על מטר השאלות, לתשובתך אודה מקרב לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רונית

ד``ר בן רנר
    26/07/2010

שלום רונית.הרופא המטפל הוא האונקולוג והוא בלבד.במידה ויש או יהיו תופעות אלרגיות רצוי להתיעץ עם אלרגולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שלא הבנת את שאלתי...

רונית
    26/07/2010

ברור שהאונקלוג הוא המטפל בי, אך מה אתם יודעים על ליווי חולה אונקולוגי הסובל מאלרגיות מרובות ויש סיכוי גדול כי יגיב קשה למבטרה?
    לצערי, לא קיבלתי ממך תשובות על אף אחת מהשאלות המטרידות אותי באמת וחבל.
    בברכה, רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנה לכימו עי דמיון מודרך

גדי להט
    18/08/2010

שלום
    אני מציע לך לבחון הכנת גוף/נפש עי תרגול של דמיון מודרך
    שימוש בדמיון מודרך הוכח כיעיל להפחתת תופעות לוואי של כימותרפיה
    נמצא גם ששימוש בדמיון מודרך משפר את יעיותם של התיפולים הכימותרפים

בברכה
    גדי להט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמנם באיחור, אבל תודה על העצה...

רונית
    28/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו