גרד פתאומי שלא עובר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד פתאומי שלא עובר.
    שואל מודאג
    10/09/2010

שלום רב חג שמח ושנה טובה.
    מזה שבועיים כבר שאני מתגרד בכל חלקי הגוף בצורה רציפה ולא עוברת...
    הגרד הוא גרד מעיק נמצא בעיקר באיזור הירכיים החלציים הגב והבטן, וגם בקרקפת...
    הגרד מפריע לי לישון בלילה ואף מעיר אותי.
    רציתי לציין שלאחרונה גיליתי בלוטות לימפה בצוור בולטות עשיתי אולטרה סאונד והכל תקין.
    בקרקפת מגרד לי כנראה מתוצאה של שימוש במינוקסידין, חומר לטיפול בנשירת שער, התופעות לוואי שבינהם הם גרד בקרקפת.

אני בן 22 בריא ללא עבר אלרגי בכלל. הייתי חייל קרבי לא התקלחתי שבוע ברצף בצבא בשבועות שטח ובכוננויות ולא הייתי מתגרד ככה.
    חשוב לציין אין סימני עקיצה או פריחה בגוף, רק גרד לאחר הגרד אדמומיות.. וזהו ושוב גרד, מה עלי לעשות וממה זה יכול לנבוע?
    תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד פתאומי שלא עובר.

הוספת תגובה

• גרד פתאומי שלא עובר

ד``ר ולרי טפליצקי
    12/09/2010

שלום רב,
    ישנם מחלות רבות שגורמות לגרד. בין היתר גם גרדת ומחלות שקשורות לבלוטות לימפה.
    כדאי לפנות לרופא משפחה ולבצע בדיקות דם ובירור נוסף.
    וגם צריך להיבדק על ידי רופא אלרגולוג, לבדוק טוב-טוב מצב העור שלא קיימת פריחה קלה.
    מחלות אלרגיות שגורמות לגרד מלוות בד"כ על ידי פריחה.
    בינתיים ניתן לבקש תרופות אנטיהיסטמיניות אשר מטפלות בגרד באופן לא ספציפי, שלא יפריע לך בלילה.
    מומלץ להפסיק מינוקסידין למספר ימים-שבועות ולהתרשם מהשפעתו על הגרד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו