אלרגיות בעיניים לילד בן 6 עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיות בעיניים לילד בן 6 עזרה!!
    ליזה
    17/10/2010

שלום
    אני אמא לילד בן 6 ולפני כשנתיים וחצי התחילו לו אלריות בעיניים כל חודש יש ביקור אצל מתמחה בעיניים, כל חודש וחצי בערך הוא משתמש בסטרואידים כי אין דבר אחר שמועיל לדלקות שבעיניים שלו שנוצרות מאלריות. במשך הזמן כאשר הדלקת עוזבת אני מטפטפת לילד זדיטן שלא ניראה בכלל שזה עוזר, כי הדלקת גם ככה חוזרת.
    בבקשה אני כבר חא יודעת מה לעשות , הילד כל כך סובל ואני מפחדת שהסטרואידים יפגעו לו בעיניים, בבקשה אם ידוע לכם על משהוא טיבעי או משהו דומה או אמופאטי שמועיללדלקות ולא פוגע בעיניים אני מאוד אודה לכם אם תמצאו לי פתרון, ביקרנו אצל המון רופאים ומומחים וכולם אומרים שאין פיתרון ושזה יעבור בגיל 15-16 פחות או יותר, הילד מאוד סובל כל היום עם כובע אני מתחננת אליו כל פעם שירכיב משקפי שמש כל הזמן שטיםת עינים הילד כבר השתגע, בקושי פותח את עיניו בבוקר,לא יכול להסתכל בשמש ממש סובל הילד

בבקשה עיזרו לי

ובתודה אמא שמודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיות בעיניים לילד בן 6 עזרה!! - תגובה

ד``ר בן רנר
    17/10/2010

שלום .כולם לדאבוני צודקים.יש להצמד לרופא העיניים ולשמוע בעצתו.במקביל רצוי לבצע טסטים לאלרגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו