אי סבילות לחלבון פרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי סבילות לחלבון פרה
    דנה
    05/12/2010

בתי בת חצי שנה, ניזונה מהנקה מלאה ולאחרונה התחלתי לשלב מזון מוצק-אוכלת בהנאה גדולה כמויות יפות של פירות וירקות פעם ביום (מזונות ראשונים).בגיל חודש ניסינו לשלב בקבוק תמ"ל פעם ביום על מנת לגמול אותה בבוא הזמן מההנקה בגיל חצי שנה (בשל רצוני לחזור לעבוד).לאחר מס' ניסיונות עם פורמולה חלבית שהסתיימו בהקאה,ניסינו פורמולת סויה שגם אותה היא הקיאה.(מלבד ההקאה,שתמיד היתה שעה וחצי לאחר האוכל, לא היו שום תסמינים אחרים)עשינו הפסקה וניסינו שוב בגיל 5 חודשים לתת לה כמות מזערית של מטרנה חלבית שוב (10CC) ושוב היתה הקאה.בהמלצת הרופא-ניתן לה מרשם לנוטרימגן. יש לציין שאני צורכת מוצרי חלב בכמויות והילדה לא מגלה שום תסמינים מההנקה. כמו כן, לא נעשו לא בדיקות אלרגיה. כמה שאלות:
    1. האם יש צורך לעשות לה טסט לאלרגיה?
    2. האם מותר לי לחשוף אותה בגיל 9 חודשים למוצרי חלב(יוגורט ומעדנים למיניהם)?
    3. הילדה לא מוכנה לאכול את הנוטרימגן בגלל הטעם והריח (שדי מסריח).האם ניתן להוסיף תמצית וניל או משהו אחר על מנת לשפר את הטעם לפורמולה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי סבילות לחלבון פרה

הוספת תגובה

• אי סבילות לחלבון פרה - תגובה

ד``ר בן רנר
    14/12/2010

שלום.יש מקום לבצע תבחיני עור לחלב ! אני לא מאשים אותה שהיא לא רוצה נוטרמיגן .זה לא אכיל 1 רק תינוקות צעירים שלא טעמו מזון אחר מסוגלים לאכול אותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו