בדיקות דם ואלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם ואלרגיה
    נטע
    13/12/2010

בת 33, מעולם לא הייתי אלרגית לכלום...בחודשים האחרונים נעקצתי מס' פעמים ע"י יתוש (כנראה), העקיצה התנפחה למימדים מפלצתיים, נוצרה בצקתמטורפת, גרד נוראי, באחת הפעמים הגעתי למיון(כי זה היה ליד העין, עצם אותה לגמרי והרופאה נלחצה...). המסקנה היתה שזו אלרגיה בלבד, נתנו לי טלפסט וקורטיזונים וזה נרגע. הופניתי לרופא אלרגולוג שעשה לי טסטים, אמר שאני אלרגית לאבק,נוצות, עובש ועצי זית אבל ממש לא ליתושים! שלח אותי לבדיקות דם, שם יצא CRP - 9(שזה כנראה גבוה) וגם IGE - 1950.(הערכים התקינים הם 0-160). אמר שזה מעיד על אלרגיה, ואין מה לעשות עם זה.\
    האומנם אין מה לעשות?? אני אמורה לקחת תרופות או משהו?האם הIGE יכול לרדת\לעלות פתאום? איך אני אדע למה אני אלרגית פתאום? והאם יכול להיות לזה קשר למזון מסוים? איך בודקים? ומה הקשר לCRP?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם ואלרגיה

הוספת תגובה

• בדיקות דם ואלרגיה - תגובה

ד``ר בן רנר
    14/12/2010

שלום נטע
    לCRP אן קשר לאלרגיה והוא סמן של זיהום כל שהוא.למזון אין קשר .ובאם מדובר בעקיצה אין אפשרות מניעה או טיפול להוציא דוחי יתושים.הIGE הוא סמן אלרגי ולכשעצמו אין לו כל משמעות .במחלות אלרגיה הוא גבוה ורמתו משתנה מפעם לפעם .לסיכומו של עניין דברי עם הרופא שבדק אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו