אלרגיה לאוגר?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאוגר?!
    מירי
    25/12/2010

לפני 10 ימים קנינו לביתנו בת ה-10 אוגר,

מאז החיה נמצאת בכלוב בחדרה של הילדה, הכלוב נמצא על שולחן המחשב שלה, כך שיש קרבה מלאה.

אתמול, קצת יותר משבוע מאז שהאוגר נכנס אלינו הבייתה, התפתחה אורטיקריה אצל הילדה ולמרות שנטלה כדור אנטיהסטמיני

(אהיסטון) בעצת רופאת העור שראתה אותה, בלילה התנפחה הלשון והייתה לה מצוקת נשימה שעברה מאלייה כעבור מס' שעות

(רק בבוקר הילדה באה והתלוננה שהלשון התנפחה ואז קישרנו את זה לשיעול שהופיע אצלה בלילה תוך כדי שינה).

שאלתי היא, האם זו יכולה להיות תגובה אלרגית לאוגר? (תגובה שבאה לידי ביטוי רק אחרי שבוע משהייה במחיצת האוגר?),
    כמו-כן נוטלת תערובת צמחי מרפא מזה כחודש לטיפול בבעייה אחרת,
    לאיזה מהדברים ישנה סבירות גדולה יותר לגרום לאלרגייה זו?

והאם אהיסטון וזילרג'י יכולים להבטיח לנו "שקט" נפשי. האוגר כבר הועבר לבני משפחה.

תודה רבה,

מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לאוגר?!

הוספת תגובה

• אלרגיה לאוגר

ליאם
    06/08/2014

יש לי אחות שהיא לא נמצאת בבית היא מגיעה הביתה פעם בשבועיים ויש לי אוגר שהיא אלרגית אליו ושהיא מגיעה הביתה האוגר לא נמצא בבית האם יש תסמונת אליו באוויר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לאוגר?! - תגובה

ד``ר בן רנר
    28/12/2010

שלום.
    אני הייתי מאשים את "צמחי המרפא" לפני האוגר המסכן. במידה ומסירת האוגר לא תשפר הפסיקי את צמחי המרפא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו