זריקת דיפרוספאן ותנודות במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקת דיפרוספאן ותנודות במשקל
    ד``ר בן רנר
    31/12/2010

שלום,
    לפני חודשיים חזרתי ממרכז אמריקה, עם אלרגיה קשה מאוד (בעקבות המון המון עקיצות של נמלי אש).
    במיון בארץ, נתנו לי זריקת דיפרוספאן 2ml .
    בשבועיים הראשונים, היו לי תופעות לוואי כמו: שיעור יתר בפנים, חצוקנים מרובים בפנים, רעב מוגבר, נפיחות ברגליים(בעיקר בקרסוליים) וגלי חום.
    היום, חודשיים מאז הזריקה, המצב השתפר: הרעב המוגבר עבר וגם גלי החום. השיעור יתר והחצקונים משתפרים - אך עדיין לא חזר למצב הרגיל.
    מה שמאוד מציק (ואף החמיר) זה הנפיחות ברגליים (מהברך ומטה ובעיקר הקרסוליים). זה מחמיר בעיקר אחרי הליכה (של שעה), אך נפוח כל היום. (נפוח ברמה שהנעליים לא עולות עלי).
    בנוסף, ניתן לראות תנודות מעוד קיצוניות במשקל שלי (4 קילו למעלה ולמטה - למרות שאני שומרת על דיאטה וכושר בצורה קבועה).
    שאלתי היא, האם יש קשר לזריקה. ואם כן, האם יש משהו לעשות בנידון ותוך כמה זמן זה אמור לעבור.
    אוסיף כי אני בת 27, ועברתי כריתת טחול לפני כ8 שנים
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זריקת דיפרוספאן - תגובה

ד``ר בן רנר
    02/01/2011

שלום.
    בהחלט קשור לזריקה זוהי זריקה לטווח ארות המתפרקת בגוף לאט .רצוי היה לסתפק ב1 סמ"ק בלבד!הזמן יעשה את שלו והכול יחלוף תוך חודשיים!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו