אלרגיה לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לתינוקת
    גלי
    09/01/2011

שלום,
    ביתי בת 7 חודשים. יונקת וטועמת פירות וירקות.
    אלרגית לחלב פרה ושומשום (דם בצואה שנפסקו ברגע שהפסקתי אני לצרוך מוצרים אלו). ע"פ תבחיני עור שלילית לשני האלרגנים.
    בעצת האלרגולוג אני ממשיכה לא לצרוך מוצרי חלב פרה ושומשום.
    שאלות:
    1. לאחרונה שמתי לב לנפיחות קלה בעפעף של עין אחת שלה. רופא עיניים לא התרגש. האם הדבר עלול לרמוז על בצקת שמשמעה אלרגיה לירק/פרי כלשהי שאכלה?
    2. כשאכלה בננה ואבוקדו יחד (לאחר שכל אחד מהם לחוד לא עוררו שום תגובה) הופיע כתם אדום קטן מאוד על לחיה. לאחר חצי שעה נעלם. האם מרמז על אלרגיה? אם כן, מדוע פירות אלו שניתנים לחוד לא גורמים לאלרגיה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לתינוקת

הוספת תגובה

• היי אלה, לבתי בעיה דומה

נעמה
    11/01/2011

בת ארבעה וחצי חודשים, כבר חודשיים שיש דם בצואה והיא גם רירית. הורדתי מזמן מוצרי חלב אבל אין הרבה שינוי, אני חושדת גם בביצים. אחרי כמה זמן שהפסקת את מוצרי החלב והסומסום ראית שינוי? איך ידעת אילו מזונות להוריד? ואם הטסטים יצאו שליליים לגבי שני המזונות, כיצד ידע האלרגולוג להמליץ לך להוריד את המזונות הללו?

תודה וסליחה על ההתפרצות ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לתינוקת - תגובה

ד``ר בן רנר
    11/01/2011

שלום
    הממצאים לא מעידים על אלרגיה לאור מיעוט התלונות.ניתן לבצע תבחינים במרפאה האלרגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו