פריחה בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בצוואר
    שלומית
    09/01/2011

שלום..יש לי פסוריאזיס בקרקפת ובצוואר מאחור,החלטתי לפני חודשיים לטפל בזה אצל נטורופטית+דיקור סיני, בחודשיים האחרונים הפסקתי לאכול הרבה ממה שהייתי נוהגת לאכול והתחלתי לקחת גם תוספי מזון בהמלצתה..
    לפני שבוע וחצי חלק מהפסוריאזיס נרפא אבל גם חלקו התפשט..הנטורופטית אמרה לי לשתות מיץ עשב חיטה..לקחתי אותו כל יום מיום שני וביום חמישי נהייתה לי פריחה בצוואר..האם יתכן שאני אלרגית למיץ הזה למרות שהפריחה התפתחה רק אחרי 4-5 ימים מיום שהתחלתי לקחת?
    בנוסף התחלתי לאכול עדשים אדומות במרק ואכלתי מזה פעמיים בתוך מרק ירקות וגם אכלתי חטיף עם קקאו..שהיה גם חדש בשבילי..וגם דבר נוסף חדש התחלתי לאכול גם כן ביום שני וזה גרעיני דלעת וגרעיני חמניה בנוסף לסלט..
    התחושה שלי היא שהפריחה מהמיץ הזה כי אותו לקחתי באופן קבוע כל בוקר ואת שאר הדברים רק פעם או פעמיים אכלתי ולא באופן קבוע..והפריחה ממשיכה להתפשט..לכן חשבתי שזה המיץ שאותו המשכתי לשתות בבקרים..
    מה עלי לעשות ומה דעתכם? ממה הפריחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה בצוואר

הוספת תגובה

• פריחה בצוואר - תגובה

ד``ר בן רנר
    11/01/2011

גשי למרפאה אלרגית לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו