מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לנוטרמיגן?יולי12/01/2011
שלום,
בני בן ארבעה חודשים ואלרגי לחלבון החלב (אובחן ע"י אלרגולוג)
האלרגיה מתבטאת בפריחה והחמרה של אטופיק דרמטיטיס ממנה סובל.
לאחר שהסימפטומים נרגעו (נתתי סימילאק לפני שבועיים) ניסינו היום נוטרמיגן.
לאחר כשלושת רבעי שעה ראיתי שוב כתמים אדומים הדומים לאלה שהופיעו עם נתינת סימילאק בחזה ובפנים וכמו כן וניכר בו אי שקט (גירוד?). אציין כי הפעם הפריחה יותר עדינה יחסית
האם יתכן והוא אלרגי גם לנוטרומיגן?
לא אלרגי לסויה (נבדק) , אך לאור חילוקי הדעות לגביה אני מפחדת לתת לו אותה על בסיס קבוע...
אינני יודעת מה לעשות, אני צפויה לחזור לעבודה בקרוב ולא נראה לי שאצליח להניק מלא (אולי חלקית כן)
סליחה על האורך ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לנוטרמיגן? - תגובה
ד``ר בן רנר13/01/2011שלום יולי .
רגישות לנוטרמיגן לא שכיחה אך אם התינוק פתח תגובות גם לנוטרמיגן ניתן לעבור לפרגסטמיל אך הטעם הוא איום ונורא ואני בטוח שהתינוק יירק אותו מיד. לא הבנתי מה קרה עם הסויה .הוא טעים ואין שום חילוקי דעות בקשר אליו .אם אין רגישות לסויה אין מקום לנוטרמיגן .
נסי סויה ללא פחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה לגבי סויה
יולי13/01/2011לא אלרגי לסויה, דווקא אכל בסדר יחסית
הבעיה היא שלרב אני נתקלת בדעות שליליות מאוד על סויה גם בקרב אנשי מקצוע (בגלל איכות החלבון, נוכחות פיטאטים, אלומיניום ופיטואסטרוגנים)
בטיפת חלב המליצו לי חד משמעית לא לגעת בסויה
בטענה כי עלולה לגרום לאלרגיות קשות במשך (?) ועוד שפע של בעיות
האם הטענות האלו אכן מבוססות על מחקרים כלשהם או שהאינפורמציה עוברת מאוזן לאוזן וזה עניין של אופנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה לגבי סויה - תגובה
ד``ר בן רנר15/01/2011שלום
לכל דבר יש שני צדדים.ולפי האינטרסים השמועות עוברות.לרב בלי בסיס תוך מטרה מסוימת.לתת סויה כמזון שגרתי לתינוקות אין מקום ולא בגלל הסיבות שמנית.הן בטלות בשישים.היות ואין לך למעשה כל אפשרות אחרת להזנה אז קדימה בלי לשמוע מהצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)