תגובה אלרגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה אלרגית
    שרה
    13/01/2011

הבן שלי בן 4 וחצי, קיבל תגובה אלרגית חזקה שכללה: כתמים אדומים כמעט בכל הגוף, וגירוד בלתי פוסק, מיד לקחתי אותו למלרם והרופאה נתנה לי פנסטיל טיפות, זה עצר את הגירוד אבל אחרי כמה שעות עלה לו החום והגירוד המשיך. למחרת בבוקר לקחתי אותו שוב לרופא ילדים אחרי שהתגובה המשיכה להופיע וזה רק הלך והחמיר (נפיחות בפנים, קשיי נשימה וגירוד), הפעם הרופאה נתנה לו בטנזול (ל3 ימים)יחד עם הפנסטיל. כרגע המצב רגוע אבל עדיין יש לו עיניים אדומות ומתחת לעיניים אדמומיות.
    רצוי לציין שאנחנו גרים בחו"ל ונמצאים בביקור כרגע . ביום שבת אנחנו טסים חזרה.
    שאלתי היא האם אפשר לטוס במצב כזה? ואם אנחנו טסים (טיסה בת 12 שעות), איך אפשר להתכונן לזה ?ולכמה זמן נמשכת התגובה הזאת? ברור לי שזה ממזון כלשהוא אבל אברר את זה שנגיע הביתה.

תודה. שרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה אלרגית

הוספת תגובה

• תגובה אלרגית - תגובה

ד``ר בן רנר
    15/01/2011

שלום שרה
    במידה ולילד יש חום ,מדובר במחלה זיהומית עם פריחה ולא דווקא אלרגיה.חכי שיחלים ואז סעי.כשיגרה ילד חולה נשאר בבית לא טס ולא הולך לגן.טילטול הילד הוא גורם בדוק להעברת זיהומים בעולם.לכםן השפעת מתפשטת בכל העולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו