פריחה בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בגוף
    עדי
    21/01/2011

שלום רב! אני בת 34, לא סבלתי עד כה מאלרגיות או פריחות אלרגיות בעור.
    לפני תקופה קצרה בגלל כאבי שיניים הומלץ ע"י רופא שיניים להשתמש פעמיים בשבוע באלמקס ג'ל.(יש בו חומר פעיל propylene glycol)
    לראשונה השתמשתי בו ב09/01/11 ,אח"כ ב 13/01/11 ובפעם אחרונה ב 18/01/11 ויום למחרת הופיעה לי פריחה מעט בצוואר וחזה אבל בעיקר בידיים מהמרפקים ומתה בחלק הפנימי, קצת בצדי הבטן וברגליים למתה. הפריחה כמעט ואינה מגרדת, נקודות קטנטנות ורודות,רבות וצפופות, בולטות במישוש כמו עור "ברווז".
    הפריחה נמשכת כבר 3 ימים.
    השאלה שלי האם זו יכולה להיות פריחה אלרגית כתגובה לאלמקס ג'ל או שזו משהו כמו אדמת כי אני לא מחוסנת. כמה ימים לפני כן הייתי עם נזלת וצינון. כמו כן, ערב לפני הופעת הפריחה אכלתי תותים. אבל מעולם לא הייתה לי רגישות לתותים קודם.
    כמו שאמרתי הפריחה כמעט ולא מפריעה לי, אין כמעט גרד, האם אני חייבת ליטול כדור נגד אלרגיה או יכולה להמתין ולראות אם זה עובר לבד?

האם אקח על עצמי סיכון גדול אם אשתמש באלמקס ג'ל שוב כי אני זקוקה לו לטיפול בשיניים.
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה בגוף

הוספת תגובה

• פריחה בגוף - תגובה

ד``ר בן רנר
    22/01/2011

שלום .חכי שהכל יחלוף ואז קחי שוב מעט אלמקס להתרשם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו