תופעות מוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות מוזרות
    מור
    14/12/2007

לפני שלוש שנים בבוקר בהיר אחד התפרצו בגופי סימפטומים מוזרים מאד בצורה של נפיחות בשפה התחתונה, לשון, נפיחות באצבע וגירודים חזקים בכפות הידיים.

בבדיקות רפואיות שערכתי לא נמצא דבר מלבד רמה גבוהה של אינזימים בכבד. בשלוש השנים האחרונות התופעות התמתנו ולמדתי לחיות עימם בעיקר כאשר הרופאים לא ממש הצליחו לאבחן דבר.

בבדיקות שערכתי לא מזמן הרמה הגבוהה של האינזימים עדין קיימת. בזמן האחרון התחלתי לסבול מנפיחויות מוזרות באיזורים שונים בכפות הרגל עם אדמומיות ותחושה של גירוד סביב האיזור. בדרך כלל תוך יממה הנפיחות יורדת. כך גם קורה בפרקים של מספר אצבעות בידיי.

בשבועות האחרונים סבלתי משפעת ולקחתי מספר כדורי ויטמין C ובימים האחרונים אני לא מצליח להפטר מתחושה של עיקצוצים בלשון, בשפה, בגרון, נפיחויות בכפות הרגליים, והיום בשעות האחרונות צינון קשה והתנפחות של איזור חדש - עצם הזנב - התנפחות והתקשות של הרקמות הרכות בדר"כ באיזור.

אני ממש לא יודע מה לעשות, לא מצליח להבין ממה אני אלרגי אם בכלל..... ולמי לפנות אני יודע שרופאים בקופה שלי לא ממש הצליחו לעזור לי האם תוכל לעזור לי לדעת איזה רופא עליי לבקש? ומה יכול להיות הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות מוזרות

הוספת תגובה

• בבוקר בהיר אחד התפרצו בגופי ...

ד``ר ולרי טפליצקי
    15/12/2007

שלום רב,
    פנית למקום הנכון.
    תופעות שאתה מתאר ידועות בשם סרפדת או אורטיקריה ואנגיואדמה.
    אלרגולוגים מאבחנים ומטפלים בזה בד"כ בהצלחה.
    גש לאחד האלרגולוגים.

בברכה
    ד"ר ולרי טפליצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו