אלרגיה לחתולים ואטופיק דרמטיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחתולים ואטופיק דרמטיטיס
    בבי ברכה
    16/02/2011

שלום רב,

בני בן 8 חודשים, סובל מאטופיק דרמטיטיס (ברמה קשה) (חשוב לציין שיש לנו חתול בוגר בבית) לפני כשבוע קיבלנו תוצאות בדיקות דם שעשינו לילד ושם גילינו - רגישות לחלב ואלרגיה לחתולים, ממאמרים שקראנו אני ואשתי באינטרנט, יש כמובן קשר בין שני הדברים, אבל רציתי לדעת עד כמה הדברם קשורים ועד כמה יש לאלרגיה לחתול השפעה על מצב האטופיק ביום יום.
    האם הוצאת החתול מהבית (להורים) תקל או יכולה להקל על מצבו ? ומה הדחיפות ? האם, הוצאת החתול יכולה לסבול דיחוי של כמה חודשים ? או שההמלצה הינה, להוציא אותו כמה שיותר מהר וזאת כמובן מתוך היסתכלות על טובת הילד וקצת אחריו החתול.

אשמח לקבל תשובה מהירה מכיוון שהנושא בוער וחשוב לנו.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה לחתולים ואטופיק דרמטיטיס - תגובה

ד``ר בן רנר
    17/02/2011

שלום
    אין לחתול קשר והשאירו אותו בבית.ככלל ילדים הנולדים בבית עם חיות "מוגנים"יותר מאלרגיות מאשר השאר .בדיקות לאלרגיה יש לבצע בעור ורק כאשור יש לבצע בדם ולא להפך.אני מניח שרק לחלב יש נגיעה ישריה לאטופיק דרמטיסוזו מחלה גנטית . אי אפשר להפתר מאלרגנים של חתולים .גם מסירת החתול(שתסב לכם כאב לב )לא תשפר במאום.לכן המשיכו להחזיק בחתול ופנו לרופא שמבין.
    דרך אגב גם לי חתול (וכלב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו