אלרגיה קשה !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה קשה !!!
    סיון בובי
    10/03/2011

שלום רב !!
    הנני מעוניינת בייעוץ דחוף
    לפני כחודש פלוס במשך כל בוקר אני מתעוררת עם גירודים ובלוטות נפוחות על כל הגוף כולל כפות הידיים. לוקחת טלפסט וזה חולף לאחר שלוש או ארבע שעות, היו ימים שגם הטלפסט לא עזר .
    אתמול היה התקף ממש קשה שהפעם גם החיך והגרון התנפחו מאוד נישלחתי לבית החולים ע"י האחות שם הזריקו דיפרוספן+זריקת אלרגיה ורשמו שאפנה לאלרגולוג .
    יש לציין הנני סובלת מאסטמה קשה +אלרגיה לאלרגנים מסויימים אך לעולם לא קרה דבר כזה יש בטוח משהו אחר שגורם לאלרגיה הזו.
    השאלות שלי הם:
    1. עד מתי הדיפרוספן יחזיק אותי שלא יופיע שוב ההתקף בבוקר שמערב גם את הגרון והלוע שזה מסכן אותי (שמתי לב שהטלפסט לבד לא עוזר כבר) !!!
    2. לאחרונה שמתי 2 כתרים זמניים שעשויים מאקריל גם לפניי חודשיים וגם שבוע שעבר, בזמן הדבקת השן בלעתי קצת מהחומר ושרף לי כל האזור (יש לציין שבעבר הכינו לי סד לשיניים שהיה עשוי מאקריל וכל השפתיים גרדו ושרפו לי לכן לא השתמשתי בו.
    3 . אם אכן אני באמת אלרגית לכתרים האלה האם אפילו כשהתייבשו ויש להם מגע עם הרוק הם ממשיכים לעשות לי את האלרגיה הקשה הזאת?? ההתקפה מתחילה בבוקר מוקדם לאחר שינה ,אחות בקופת החולים הסבירה לי שבלילה מופרש הרבה רוק ויכול להיות שנוצר מגע רב בין הרוק לכתרים
    4 כרגע לא אוכל להפסיק את הטיפול בשביל לעשות את הטסטים!!
    מה לעשות ?
    אפילו הרופאים בבית החולים מטפלים רק בסימפטומים ואין להם תשובות לגביי המצב הלאה
    אין לי אפשרות לרוץ למיון או למוקד כל יום
    כרגע מאתמול שקיבלתי את הזריקות לא הופיעה התקף
    ד"ר אני ממש צריכה את עזרתך בהקדם האפשרי תודה רבה
    סיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה קשה !!!

הוספת תגובה

• אלרגיה קשה !!! - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    10/03/2011

שלום סיון,
    אני מבין את המצב שלך ולחץ שמחלה הזאת גורמת. השפעה של הדיפרוספן יכולה להיות קצרה כמספר ימים - שבוע ולפעמים ערוכה כחודש.
    מומלץ להגיע לאלרגולוג כבר בשלב זה כדי לקבל הכוונה להמשך טיפול ובירור ותאום ציפיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו