אלרגיה לעגבניות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לעגבניות?
    נועה
    22/04/2011

לפני אכלתי ג'חנון עם רסק עגבניות, תפוח וביצה קשה וחטפתי תגובה אלרגית מאוד חריפה, זה התחיל בעקצוצים בשפה, גירודים בגב היד ואז בכל הגוף והשפתיים והאוזניים שלי התנפחו והפנים שלי ממש פרחו וכשהגעתי למרלם גם הלשון התחילה לגרד. הרופאה נתנה לי זריקה ואמרה לי שזה כנראה מהעגבניות אולי מהתפוח ואמרה לי לא לאכול עגבניות ופירות טרופיים, אבל כבר יצא לי לאכול מאז עגבניות ותפוח ולא ממש הרגשתי משהו, האם יכול להיות שזה חד פעמי ושזה לא יחזור?
    (בהתחלה חשבנו שזה אולי מהחומרי הדברה שעל העגבניה אבל היו איתי עוד שניים שאכלו מהרסק)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לעגבניות?

הוספת תגובה

• לפני חודש

נועה
    22/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לעגבניות? - תגובה

ד``ר בן רנר
    26/04/2011

הסבירות לרגישות לעגבניה בספק.העובדה שאצת אוכלת ללא בעיות תומכת בכך.גשי למרפאה אלרגית לברור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו