מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר בין אנגיואדמה לבלוטת התריםליביה24/05/2011
אני בת 58
סובלת מאנגיואדמה אדיופטית, ערכו לי את כל הבדיקות האפשריות לבדיקה האם זה תורשתי או משהו אחר והכל היה תקין. בד"כ ההתנפחויות הם בלשון , שפתיים. לאחרונה עלו קצת הערכים של בלוטת התריס
tsh - 5.63
ft4- 138
thyroid peroxidase ab -271
אני מאד לחוצה והיתי רוצה לדעת האם יש קשר בין הדברים
האם אני צריכה להיות מטופלת במרפאה אנדוקרינולוגית או מרפאת אנגיואדמה
לתשובתכם אודה
ליביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנגיואדמה
ליביה25/05/2011שלום שרית ותודה על התיחסותך
אני סובלת מאנגיואדמה למעלה מ 10 שנים עברתי כבר על כל האתרים , טופלתי בעבר באסף הרופא אצל פרופ כץ כיום אני במעקב במרפאה לאנגיואדמה בתל השומר (בעיקר להתעדכנות בתרופות או טיפולים חדשים) ההתקפים שלי בד"כ באים לידי ביטוי בהתנפחות הלשון או השפתים או העינים ואז אני לוקחת לורסטין אם זה לא עוזר אני מקבלת 40 מג פרדיזון ויורדת לאט לאט. כטיפול מונע אני לוקחת הקסאקפרון, נמצא יעיל מאד. הבעיה היא שעכשיו הופיע אי סדירות קלה בבלוטת התריס עם ערכים גבוהים של נוגדנים והתחושה היתה בדיוק כמו התקף אנגיואדמה לכן חשבתי שאולי גם התקפים קודמים היו קשורים ולא בדקו לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר בין אנגיואדמה לבלוטת התרים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי24/05/2011שלום רב,
בהרבה מקרים אנגיואדמה ומחלת בלוטת המגן קיימים במגביל, יתכן גם שיש קשר ביניהם,
כדאי להיבדק על ידי אנדוקרינולוג לגבי מחלת בלוטת המגן ועל ידי אלרגולוג לגבי אנגיואדגמה.
במחקרים אחדים הטיפול של הפרעה בתפקוד בלוטת המגן גרם לשיפור של אנגיואדמה.
יש לשקול טיפול עם אלטרוסקין - הורמון של בלוטת המגן במקרים של תפקוד לקוי של בלוטת המגן.
בכל זאת טיפול נגד אנגיואדמה מבוסס קודם כל על התרופות נגד אלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר בין אנגיואדמה לבלוטת התרים - תגובה
ד``ר בן רנר25/05/2011שלום ליביה
יש קשר בן בלוטת התריס לאנגיואדמה.בבדיקה שלך נמצאו נוגדנים לבלוטה ללא הפרעה בתפקוד .בד"כ זה כך.באנגיואדמה מטפל האלרגולוג בבלוטה רופא האנדוקרינולוג.דשי ל
שניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)