אלרגיה או משהו אחר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה או משהו אחר?
    אני
    30/05/2011

אני בת 50 וסובלת כל השנים מתופעות של סחרחורות ופריחה כשאני לוקחת אדויל אקמול פניצילין ותמיד אמרתי שאני אלרגית לאלה.כל פעם נוסף לי כדור אחר לרשימה בגלל התופעות.
    1.לאחרונה אני סובלת מתופעות אלה ובתוספת הקאות -בלי לקיחת כדורים-.האם זה יכול להיות מאוכל -החשד שלי שוקולד???כי הוא היה האחרון שאכלתי ולמחרת הגיעו התופעות.התגובה תמיד אחרי יום-לא מיידית
    2.האם יכול להיות לזה קשר לתשובה שקיבלתי שיש לי" הסננה שומנית "לאחר אולטרא סאונד בכבד?ו105 גלוקוז?
    אני כבר לא יודעת למה לקשר את התופעות האלה...
    3.האם זו בכלל אלרגיה ?או אולי משהו אחר??
    4.האם אלרגולוג יכול לעזור לי?למרות שפעם הייתי אצל אלרגולוג והוא אמר לי שאני לא אלרגית (לטענתו-לפי בדיקות טסטים שהוא ערך לי).לדעתי לכדורים לא התייחס....
    מאד אודה על התשובות.ועל עצה מה עלי לעשות ולמי לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה או משהו אחר?

הוספת תגובה

• אלרגיה או משהו אחר? - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    01/06/2011

שלום רב, תגובה אלרגית למזון היא בד"כ מידית, וכך גם לתרופות. קיימות רגישות אחרות אישיות למזון או תרופות שאותם אי אפשר לבדוק בטסטים.
    במקרה של פריחה מגרדת חוזרת יש לפנות שוב לאלרגולוג.
    סימפטומים של הקאה, בחילה וסחרחורת קשורים בד"כ למערכת שיווי משקל שנמצאת באוזן הפנימית. תבקשי בירור אצל רופא אא"ג,
    תופעות של בחילה והקאה קשורות גם למערכת העיכול. ניתן לבדוק אצל רופא גסטרואנטרולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו