סובלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת
    מ
    18/06/2011

שלום רב,
    אני סובלת כנראה מאלרגיה לפרעושים שבאה לידי ביטוי בגרד בכל הגוף כולל בקרקפת, חולשה נוראית, נפיחות בשפתיים, אפטות בפה ושילשולים.
    הדבר קורה לאחר חשיפה אפילו קצרה לפרעושים, ומשבית אותי לימים רבים.
    רופא האלרגיה רושם לי תרופות אלרגיה,הן מעט מקלות על התסמינים ואף מזרזות את ההעלמם, אולם כולן, כולל פניסטיל ואפילו אריוס 5 מ"ג מרדימות אותי וגורמות לי לסחרחורות שמונעות ממני לתפקד לחלוטין.
    אילו עוד טיפולים קיימים לבעיה? האם ישנן זריקות תקופתיות כלשהן? חיסונים? בנוסף רופא האלרגיה אמר שלא ניתן לאשש חד משמעית כי מדובר ברגישות לפרעושים מאחר ולא קיים טסט שכזה, האם זה נכון? נדמה לי שקראתי בפורוםזה כי דווקא ניתן לזהות רגישות לפרעושים באמצעות טסטים אלה.
    לאן אפשר לפנות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת

הוספת תגובה

• סובלת - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    18/06/2011

שלום רב,
    לא כדאי לחפש רגישות לפרעושים, איפה בכלל את מוצאת פרעושים? גם במקרה הכי גרוע כאשר קיימים פרעושים בסביב והם עוקצים זה יגרום לגרד ולא פריחה.
    האם עשו לך תבחיני עור למזון? לאלרגנים נשאפים? האם התקפים קשורים לנטילת תרופות נגד כאבים, אכילת מזון כל שהוא למשל בוטנים?
    אני ממליץ לגשת לאלרגולוג לבדיקה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו