אלרגיה לאבק, חייב טיפול!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאבק, חייב טיפול!!
    יאיר
    20/06/2011

שלום! מאז גיל צעיר אני זוכר את עצמי עם נזלת תמידית ואף סתום למדי שלא מאפשר לילנשום דרכו. לפני בערך 5 שנים אובחנתי לסובל מאלרגיה לקרדית אבק הבית. ניסיתי כמה טיפולים אך ללא הועיל(שכחתי לציין שכשהייתי בכיתה ב' עברתי ניתוח להוצאת פוליפים(גם בגלל הנזלת))

אני פונה לפה כי עוד מעט אני הולך לצו ראשון ואני מאוד מאוד רוצה להיות קרבי.האלרגיה לאבק הולכת לנפץ לי את החלום לרסיסים!! אשמח מאוד לשמוע אילו טיפולים יכולים להועיל לי. אין לי בעיה לעבור טיפול מכל סוג שהוא כדי להעלים את האלרגיה(עם זה אפשרי.. )

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לאבק, חייב טיפול!!

הוספת תגובה

• אלרגיה לאבק, חייב טיפול!! - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    21/06/2011

שלום רב,
    במצב שלך מומלץ טיפול אלרגי חיסוני שזה סידרת זריקות שבועיות של תמצית קרדית אבק בית כדי לגרום ליצירת חסינות.
    מצד שני צבא כן מגייס אלרגיים לאבק ליחידות קרביות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלגיה לאבק חייב טיפול דחוף!!

יאיר
    22/06/2011

שלום לך! קודם כל תודה רבה ההתיחסות!!!
    סדרת הזריקות הזו תעלים לי את הארגיה?? אם כן איפה מקבלים אותה ומה התופעות שלה??

ממה שאני יודע אלרגיה לאבק מורידה לי את הפרופיל ל64 וזה ממש לא קרבי.. תודה רבה!! יאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יאיר

אימא של לירז
    21/06/2011

אני גם ממש אלרגית, ולצערי כל התרופות האנטיהיסטמניות לא עוזרות, היחידה שעובדת אלרג'יקס מחלישה אותי לכל היום. זה ממש במצב רע אצלי אני מתעטשת המון והעיניים אדומים כאילו שאני עושה דברים שאני לא עושה... אז פניתי להומופאטיה. אני לוקחת תרופה בשם קוריזליה. היא לא מונעת את האלרגיה אבל היא מטפלת בה מבלי להחליש את הגוף וממש מקלה על החיים . אני יודעת כמה אלרגיה יכולה להטריף וכמה זה הורס את האיכות חיים, תנסה זה עשוי לעזור לך ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו