מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפורן חודרנית כרוניתרונה07/04/2015
היי,
מאז ההריון שלי התחלתי לסבול מציפורן חודרנית בשני הבהונות ברגליים. הלכתי לפדיקוריסטית רפואית מאוד מומלצת והיא בטיפול כואב ונוראי גוזרת לי את הציפורן בצד מווציאה לי את הקצה החודר, אחת לחודש. בטיפול האחרון שלי אצלה היא חפרה בבשר וחתכה את הציפורן כ"כ חזק והכאב שהיא גרמה לי היה בעוצמה כ"כ חזקה עד שהרגשתי שאני כמעט מתעלפת. אני לא מסוגלת לחזור אליה לעוד טיפול כזה כל חודש, האם יש דרך אחרת לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית כרונית - תגובה
אילנה כסיף13/04/2015הי רונה,
כהתחלה הייתי ממליצה לך לרכוש ולשים טיפות מסדרת אנטיפנג לציפורן חודרנית ולהתחיל לטפטף מדי יום טיפה אחת במקום של הציפורן החודרנית. החומר ירכך את הציפורן כך שבשעת הצמיחה שלה לא תפצע את מיטת הציפורן ותאפשר טיפול ללא כאב.
עשי זאת במשך שבועיים ואז לכי לטיפול. בקשי ממנה לא לגזור את כל הציפורן אלא רק לשייף את ה"קוץ" שמכאיב לך ולשייף אותו / לאחד אותו עם הציפורן בעזרת פצירה לציפורן חודרנית.
גם לאחר הטיפול של הפדיקוריסטית המשיכי לטפטף את הטיפות.
למעשה המטרה שלך היא להביא את החלק הגזור לאותו אורך עם כל הציפורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטת טיפוליםסיגלית13/01/2015
מחפשת מיטת טיפולים יד שניה במצב טוב באזור נתניה והסביבה, אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פדיקור רפואי באשדודחקמ21/12/2014
שלום! האם משהו מכיר פדיקוריסטית רפואית טובה באשדוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור רפואי באשדוד - תגובה
אילנה כסיף21/12/2014אנא פני אלי בפרטי ואנסה לעזור לך. מדיניות הפורום היא לא להמנע מפרסום כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתמונותקרן06/12/2014
זאת הבוהן ברגל ימין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לתמונות - תגובה
אילנה כסיף07/12/2014שלום קרן, ראיתי את השאלה ואת התמונות. צר לי שעברת מסכת ייסורים כזו.
להבא, את יכולה לבדוק אם יש לפדיקוריסטית תעודה המסמיכה אותה לטפל בחולי סוכרת וכך להיות בטוחה שעברה קורס של אגודת אי"ל.
אבל, לעינינינו, עליך , לדעתי, לפנות לפודיאטור שכן, יתכן שתתפתח ציפורן חודרנית ואם הסוכרת אינה מאוזנת זה סיפור לפודיאטור.
גשי לרופא משפחה ובקשי הפניה לפודיאטור שמתמחה ברגל סוכרתית.
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור רפואי לחולי סוכרת !קרן06/12/2014
רציתי לשאול אני חולת סוכרת מגיל צעיר יחסית עכשיו אני שומרת על כף הרגל שלי עכשיו הייתי אצל מישהי שהתיימרה שהיא עושה פדיקור לחולי סוכרת עכשיו היא שמה לי חומר כמו אקריל כמו שעושים מהחומר מילוי שמשמש למילוי ציפורניים בידיים מהחומר הזה שהיא סגרה לי בבבוהן ברגל שמאל נוצרה פטרייה והפדיקורסטית החדשה שהייתי אצלה נאלצה לגזור לי חצי ציפורן בגלל סליחה הדפוקה הזאת שבגללה מה שקרה עכשיו רציתי לשאול היא אמרה לשים פעמיים למיסיל על הציפורניים גם בבוקר וגם בערב לגרוב גרבי כותנה בלבד או גרביים לחולי סוכרת עכשיו היא טוענת שגם בבוהן בציפורן ימין מתחיל לי פטרייה ואמרה לפזר טלק רפואי פוגימון אבל קראתי שזה יכול לעשות כול מיני תופעות ואני מעדיפה לוותר על הטלק הזה השאלה שלי האם החצי ציפורן שהיא גזרה בבוהן שמאל השאלה איך היא תצמח היא תצמח בריאה אני מיואשת לא מצאתי אף אחת שעושה פדיקור כמו שצריך ועובדת לפי כללי אגודת אייל כול אחת עובדת סליחה כמו הפרצוף שלה ועושה מה שהיא רוצה עושה לי בסכין בזמן שאסור לעשות לחולי סוכרת אולי את יכולה לעזור לי תמליצי לי על מישהי טובה שעובדת לפי כללי אגודת אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור לחולי סוכרת !
קרן06/12/2014הייתי רוצה שתראי איך היא גזרה לי הציפורן הפדיקורסטית האחרונה כמו הפרצוף שלה בגלל שהייתה שם פטרייה :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בין האצבעותמשה19/11/2014
שלום
בין שתי האצבעות הקטנות ברגל אחת יש כנראה פטרייה מטפל בספירט ועובר.
אבל בגלל שדבוקות וחם שם שוב מתחיל.
ניסיתי לשים נייר טואלט או צמר גפן (להפרידם) נופלים מיד, בשינה והליכה
יש לך רעיון -- או "מכשיר " מוכן לקנות-- שיפריד ביניהם לכמה ימים ויחזיק מעמד
(לפלסטר העור -רגיש)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין האצבעות - תגובה
אילנה כסיף30/11/2014שלום דן,
ברור שמכשיר כזה לא יפתור את הבעיה אלא אם כן תלך איתו כל הזמן...
אני מציעה קודם כל לטפל בפטריה במשחה לפטרת העור עד שהפטריה תמוגר לחלוטין. ורק אחר כך לעסוק במניעה כדי שלא תחזור.
ניתן לטפל באמצעות שטיפת רגלים בסבון עץ התה ומריחת משחה לטיפול בפטרת במשך חודש ימים (גם כאשר יש הטבה אין להפסיק הטיפול). לאחר שהטיפול צלח המשך בשטיפת הרגלים והחלפת גרבים מדי יום ופזר פודרה או דאודורנט לכף הרגל, למניעת חזרת הפטרת.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה ושבוע נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות לציפורן חןדרניתורד05/10/2014
שלום לאילנה , רציתי לישאול איפה אפשר ליקנות טיפות לציפורן חודרנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות לציפורן חןדרנית - תגובה
אילנה כסיף05/10/2014שלום רב בכל רשת נייל סטודיו ובמכוני הפדיקור ברחבי הארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיקור כלי פדיקורנבו03/10/2014
שלום רב אילנה וחברות הפורום. שמי נבו ואני מרצה לרפואה משלימה ופדיקוריסט קליני רפואי. ברצוני להתייעץ עימכן על הדרך הנכונה והבטוחה ביותר לעיקור(לא רק חיטוי) של כלי הטיפול. מהי הדרך הנכונה המוכחת מדיעת כיעילה ביותר לעיקור וחיטויי כלי הפדיקור ממתכת?! תודה על תשבה מקצועית מראש. גמר חתימה טובה. נבו טל-אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיקור כלי פדיקור - תגובה
אילנה כסיף05/10/2014שלום רב, כפי שבוודאי ידוע לך משרד הבריאות קבע כללים אחידים אותם יש לבצע במכון הטיפולים אפשר לעיין בהוראות באתר של משרד הבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצוצים בכף הרגל...מעיין25/09/2014
שלום, אני בתחילת דרכי כפדיקוריסטית ורציתי להתייעץ... הגיעה אליי לקוחה עם פיצוצים רבים ועמוקים מתחת לכרית כף הרגל משני הצדדים. הסרתי לה את העור הקשה והמת מסביב לפיצוצים וכמובן שהפיצוצים שכבר היו שם ניראו יותר לעין. למחרת היא אמרה לי שקשה לה לדרוך על הרגליים בגלל שכואב לה. האם פעלתי נכון? יש דרך אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצוצים בכף הרגל... - תגובה
אילנה כסיף25/09/2014שלום מעין, לצערי, כאבים הם אף פעם לא סימן טוב אחרי טיפול. יתכן שהסרת יותר מדי עור.
להבא הקפדי כאשר את מסירה עור מעובה להשאיר שכב דקה וגמישה ולא להגיע לעור הורוד שמתחת.
שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פיצוצים
מעיין25/09/2014קודם כל תודה על התגובה המהירה... אני תמיד משתדלת לא להוריד יותר מידיי ולהגיע לעור ורוד אבל ללקוחה הזאת היו כבר חתכים עמוקים כבר קודם וכשהורדתי לה את העור הם היו בולטים ופתוחים עוד יותר ולכן כאב יותר... אם לא הייתי מורידה את העור אז זה היה נראה ממש לא טוב ולא נראה לי שהעור היה ורוד אחרי שהורדתי... מה עליי לעשות בפעם הבאה? ושאלה נוספת היא איך מטפלים במצבים כאלה של פיצוצים בחולי סכרת? תודה שוב וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פיצוצים - תגובה
אילנה כסיף26/09/2014מעיין שלום, קודם כל דאגתך למטופלת ראויה לציון. כאשר יש סדקים בתוך קאלוס מטרת הטיפול היא ראשית ריפוי הסדקים ושנית מניעת היווספות סדקים נוספים. לכן דקקי מעט אתה קאלוס (בחולי סכרת רק באמצעות תכשיר מסיק קאלוס של חברת be natural). בכל מקרה אסור לפתוח את הסדקים ואם הם מדממים או הפכו לגלד אין לגעת עד לריפוי מלא. אפשר ורצוי לתת ללקוחה לשים בבית קרם E99 המיועד לטיפול בסדקים. מקווה שעזרתי:)
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת לי מאוד! תודה רבה!!! שבת שלום!
מעיין26/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור להסרת יבלות ועור קשהאילנה כסיף15/09/2014
שלום
יש לי יהלת גדולה ועוד אחת קטנה שגודלת תמיד
היום קניתי צבת להסרת עור ואיתו הוצאתי את השורש ואז שפשפתי.
האם צבת משמשת גם להסרת יבלות ועור קשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור - תגובה
אילנה כסיף16/09/2014צבת אינה משמשת להסרת יבלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
דיקלה16/09/2014אבל צבת ספירלית הסירה את העור היבש והיבלת
ממש מהשורש ..,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
אילנה כסיף16/09/2014גם סכין מטבח היתה מסירה אבל זה לא היעוד שלה והיא יכולה לגרום נזק ממשי. ולאורך זמן בגלל חוסר הדיוק שבפעולה עומק היבלת והרקמה שמסביב עשויים להחמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה גיל אפשר לעשות פדיקור?אילנה כסיף21/08/2014
מאיזה גיל אפשר לעשות פדיקור והאם זה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור - תגובה
אילנה כסיף24/08/2014אפשר לעשות פדיקור מאיזה גיל שאמא מרשה. ??אפשר לטפל בציפורנים לעשות פילינג קל מסכה קלילה ועיסוי בקרם. וכמובן לשים לק??להקפיד לגזור את הציפורנים ישר ולהשאיר מעט קצה חפשי. ובשום אופן אין להשתמש בתכשירים להסרת קאלוס .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר לציפורן חודרניתאתי01/07/2014
מישהו יכול לתת לי מידע על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
אילנה כסיף01/07/2014לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_כף_הרגל_פודיאטריה' id=link]רפואת כף הרגל - פודיאטריה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בציפורן של הרגל.בתיה07/06/2014
שלום רב,
לפני כחודש לערך עשיתי פדיקור ברגליים, את הפדיקור עשיתי בעיר מגורי בדרום במכון מוכר שהוא רשת ארצית.
הבחורה אשר ביצעה את הפדיקור גזרה לי את הציפורניים ברגליים ולאחר מכן שייפה את הציפורניים עם פצירה כמו שעושים בציפורניים של הידיים, באחת האצבעות בזמן השיוף היא פצעה אותי מעט וירד לי דם.
סיימנו את התהליך כולל מריחת הלק.
היום שאנחנו בערך חודש אחרי הסרתי את הלק מהציפורניים מכיון שראיתי שהציפורניים גדלו ולתדהמתי גיליתי שבאצבע שבה היא עשתה את השיוף של הציפורן וירד לי דם יש לי פיתריה.
מעולם לא היו לי פיתריות לא בידיים ולא ברגליים, אני רוצה לשאול האם זה קרה בגלל שהיא פצעה אותי או שמא הכלים שלה לא היו אחרי חיטוי?
כמו כן מה עליי לעשות כי עכשיו אנחנו בקיץ והולכים עם סנדלים או כפכפים.
לתשובתך אודה מראש.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בציפורן של הרגל. - תגובה
אילנה כסיף07/06/2014שבוע טוב בתיה.
לא היתי ממהרת להסיק מסקנות לגבי הפטריה. הכי טוב שתרשי לפדיקוריסטית או לרופא עור כדי יאבחנו כי אכן מדובר בפטריה.
פציעה בדרך כלל גורמת לדלקת אבל הכי טוב שתגשי לרופא שיקל דגימה ויעביר למעבדה לבדיקה.
בברכת בריאות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק פרנץ' - seche roseדנה04/06/2014
שלום אילנה,
יש לכם בחנות בתל אביב את הלק seche rose.
אם כן מה מחירו?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק פרנץ' - seche rose - תגובה
אילנה כסיף06/06/2014בבקשה תתקשרי לחנות. לפי חוקי הפורום אני מנועה מלכתוב כאן פרטים כגון אלה. שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת שיעוףולריה05/03/2014
שלום אילנה אולי את לא עונה לסוג זה של שאלות...אבל אם כן טולי תוכלי לעזור לי ולהמליץ על מכונת שיעוף טובה למניקור פדיקור רצוי שהמחיר לא יהיה בשמים ...אני רק בתחילת דרכי ))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)