מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים לבנים על ציפורני הרגליים לאחר הסרת לקשיר09/12/2016
שלום,
אתמול הסרתי לק שנמרח בטיפול פדיקור לפני יותר מחודש.
לחרדתי גיליתי על כל הציפורניים כתמים לבנים (ראו תמונה).
מה זה??? מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים על הציפורן
אילנה כסיף12/12/2016הי שיר,
זה יכול לקרות כאשר הלק נשאר על הציפורנים זמן ממושך. ההמלצה היא אחת לכמה ימים להחליף לק.
אם את מעוניינת שהצבע ישאר זמן ארוך יותר השתמשי בלקים מסידרת האינפיניט שיין או בלק ג'ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן ניתן לקנות סכין תעלה/תעליתאיתי10/10/2016
שלום ,
הבנתי שעל מנת להוציא יבלות שורש/מסמר מכף הרגל יש להשתמש בתעלית/סכין תעלה. רציתי בבקשה לדעת היכן ניתן לקנות בזול את המוצר הזה.
בנוסף , כיצד כותבים תעלית/סכין תעלה באנגלית? (אולי אולי להזמין דרך איביי)
תודה רבה וחתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכין תעלה ליבלות
אילנה כסיף24/11/2016זהו מכשיר מקצועי. אם לא קיבלת הדרכה כיצד להשתמש בו עדיף לוותר וללכת למי שכן עבר. ניתן לרכוש את המכשיר ומכשירים ייעודיים לטיפולי פדיקור ברשת נייל סטודיו בהצגת תעודה מקצועית או בכל חנות המתמחה במוצרי עבודה לפדיקוריסטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כויה ואדמומיות בכף הרגל לאחר מריחת גל קאלוסלימור18/07/2016
שלום רב הייתה אצלי לקוחה בעלת רגל סדוקה יבשה ופטרייתית ובעלת חתכים עמוקים ...שמתי מן הג'ל קאלוס ולאחר כמה דקה חשה שרפה וצריבה ברגל אחת הכל בסדר ובשניה לאחר כמה שעות נהייתה לה צריבה וכמו כוייה קשה ואדמומיות בכל אזור הכרית והעקב ברגל ...מה אני יכולה לעשות כדי להקל עליה ...האם זו הייתה טעות למרוח על הסדקים ? ובמקרה הבא של רגל כזו מה ניתן למרוח אם בכלל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כויה ואדמומיות בכף הרגל לאחר מריחת גל קאלוס - תגובה
אילנה כסיף19/07/2016לימור יקרה, מסיר קאלוס נועד להסיר קאלוס שהוא יבלת שטחית עור מעובה הנגרם כתוצאה של הפעלת לחץ חוזר ונשנה בכף הרגל.
מכיון שבתאור הלקוח לא היה מצב של עור מעובה וקשה מן הסתם לא היית צריכה להשתמש במסיר קאלוס.
אגב, במצב של פטריה על העור אין לשייף את העור שכן הפטריה עשויה להתפשט למקומות אחרים בכף.
אנא הפני המטופלת לרופא כדי לטפל בכוויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות ברגליים ננמשה05/07/2016
שלום
מרחתי שמן אורגנול חצי שנה על פיטריות באצבעות הרגליים .
אצבע אחת הבריאה לגמרי יש תמונה .
והיתר עקשניות .שמתי שמן אורגנו , נטו . שלא ישרוף שמתי שמן זית.
מרחתי שלושה שבועות שמן זית על האצבעות ואחר כך אורגנו על הציפורניים וגם שורף .
הוספתי שמן עץ התה עם אורגנו שלושה ארבעה ימים .והשבוע רואה נקודות אדומות על האצבעות.-מצורף תמונה .
הרגישות :או אלרגיה
לשמן זית שמרחתי על האצבעות שלא ישרוף?
לאורגנו הנקי
לשמן עץ התה שפג התוקף כבר חצי שנה?
להפסיק לגמרי עד שירדו הנקודות ?(הפיטריות יחזרו לחגוג?)
או? מה הלאה-יש בכלל טעם במצב שנראות להמשיך? או להרים ידיים ?
הלק לא השפיעה כלל
מי האשם אחר לדעתך ומה אלו הנקודות?
תודה מראש דן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות ברגליים ננ - תגובה
אילנה כסיף07/07/2016שלום משה,
אינני מכירה את הטיפול שרשמת למעלה שעשית. אולם, ללא ספק, הטיפול שעשית אינו מוביל לתוצאה הרצויה ועל כן, לתפישתי, יש להחליפו בטיפול אחר. ישנם תכשירים רבים ומצויינים אצל פדיקוריסטיות או לגשת לרופא המשפחה שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ברגלים בבית מול טיפול בחוץדנית14/06/2016
בצוק העיתים הנוכחי אני מחפשת לחסוך, כמו כולם אני מניחה. אני שומעת מחברות על הפצירה החשמלית של שול. הן מרוצות ומספרות שהן בזכותה הולכות פחות לקוסמטיקאית. זה בטוח להשתמש בה? זה לא עלול לגרום לבעיות? רוצה לחסוך אבל לא במחיר בריאות הרגל.
אשמח לדעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברגלים בבית מול טיפול בחוץ - תגובה
אילנה כסיף20/06/2016הי דנית,
ראשית כל תודה על השאלה.
טיפולים בבית הם מצוינים כטיפולים משמרים. כלומר, אחרי טיפול פדיקור מקצועי, על מנת למקסם את תוצאות הטיפול ולהאריך את הזמן שבין הטיפולים אפשר להשתמש בתכשירים שונים המיועדים לכך. למשל, פילינג פעם בשבוע או שימוש יומיומי בקרם רגלים.
לא הייתי ממליצה על הסרת עור קשה בבית לבד משום שהעור עשוי להתעבות דווקא יותר ואף להסדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברביסיידשרית20/12/2015
כמה פקקים לשים מהנוזל חיטוי וכמה מים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברביסייד - תגובה
אילנה כסיף23/12/2015פקק נוזל כחול 32 פקקים מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיםנילי19/10/2015
הי אילנה. כמה טוב שיש אותך.אני רוצה לקנות כמות מכובדת של לקים. רציתי לשאול אם "שיק" נחשבים טובים. אני יודעת שיש יותר טובים אבל גם יותר יקרים.מה דעתך? לעבודה עם לקוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקים - תגובה
אילנה כסיף21/10/2015הי נילי, תודה על המחמאה :). ואני שמחה להיות כאן בשבילך.
לגבי לק שיק - כל סחורה מכבדת את בעליה, זה מוצר ותיק ומוכר ויש לו יתרונות וחסרונות כמו לכל דבר אחר בעולמנו. הבחירה היא לעולם שלך. אני עצמי לא עובדת איתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נילי21/10/2015תודה. אפשר לדעת מה החסרונות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
אילנה כסיף21/10/2015תנסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי..
נילי21/10/2015הבנתי...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא פדיקור ללקוחהנילי17/10/2015
הי אילנה. בבואי לבדוק כסאות פדיקור ללקוחה אני נתקלת במבחר גדול וגם במחירים שונים . רציתי לדעת מה חשוב לבדוק לפני שרוכשים כסא. הייתי רוצה כסא טוב אבל במחיר שפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסא פדיקור ללקוחה - תגובה
אילנה כסיף18/10/2015שוב שלום נילי,
כסא ללקוחה צריך להיות נוח לישיבה ממושכת עם רגל למעלה.
אני ממליצה לתלמידות שלי לעבוד על מיטה או על כסא פנאומטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נילי19/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזירת הקוטיקולהנילי17/10/2015
הי אילנה. למדתי פדיקור מניקור בשני בתי ספר מקצועיים. באחד למדתי שצריך לגזור רק את העור שבולט ונראה כמו שוונץ וכמה שפחות. בשני לימדו שצריך לעשות נקיון כמה שיותר יסודי ולגזור כמה שיותר מהקוטיקולה בלי לפצוע כמובן. מה יותר נכון לדעתך המקצועית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזירת הקוטיקולה - תגובה
אילנה כסיף18/10/2015הי נילי,
תודה על השאלה :) זו הזדמנות טובה לעשות סדר בדברים.
נתחיל בתפקיד הקוטיקולות: זהו קיפול של העור שמגן על השורש של הציפורן מפני מכות ולכן יש לגוף צורך בעור "העודף" הזה.
יש מספר גישות להתייחסות לקוטיקולות: אחת להסיר הכל כדי למקסם את לוחית הציפורן, השניה להסיר רק מה שעודף כדי שהציפורן תהיה מוגנת אבל אסטטית וישנה גישה נוספת שאומרת בשום אופן לא גוזרים מסירים רק עור שעומד/שוונצים שאם לא נגזור יקרעו וייווצר פצע.
יש הגוזרים את הקוטיקולות בצבתית או במספרים מיוחדות ויש המשייפות עם מכונת שיוף (ראש עגול).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נילי19/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח לעסקנילי13/10/2015
הי בנות. אני כרגע מקימה עסק של פדיקור ומניקור בבית וגם נוסעת לבית הלקוחות. רציתי לברר איתכן כמה פחות או יותר צריך לעלות ביטוח לשנה לעסק. קיבלתי כל מיני מחירים שנראו לי מוגזמים. כמו 1000 דולר לשנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לעסק - תגובה
אילנה כסיף13/10/2015הי נילי,
אני לא מומחית בבטוח אבל המחיר הוא בדרך כלל פונקציה של מרכיבים ביטוחיים.
מה שחובה שיהיה בבטוח זה אחריות מקצועית צד ג' (אם באים אליך למכון ) וניוד (אם את הולכת לבתי הלקחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נילי13/10/2015תודה רבה. זאת כבר התחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ג,לורד04/10/2015
שלום לאילנה , איפה אפשר לקבל הדרכה לגבי לק ג' ל יש הרבה חברות של לק ג'ל מה הבדל בינהם ומה עלות של חומרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק ג,ל - תגובה
אילנה כסיף06/10/2015הי ורד,
את בהחלט צודקת. יש הרבה חברות של לק ג'ל. ההבדל הוא בכימיה של החומרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנדלים בפטרת ציפורנייםא"ב28/07/2015
שלום וברכה,
לבעלי יש פטריות קשות בציפורניים ברגליים... הוא החל טיפול בלייזר ונאמר לו שעל מנת שלא תהיה חזרה יש ללבוש סנדלים ולא נעליים (כפי שהיה לובש עד כה).
רציתי לשאול האם סנדלי טבע נאות מתאימים לבעיה הנ"ל???או יחמירו את המצב?
אשמח לתשובה...
תודה רבה
אהובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנדלים בפטרת ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף28/07/2015שלום רב,
הרעיון הוא לאוורר את הרגלים ככל הניתן. כל סנדל פתוח יעשה את עבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם טיפול עוזר לו? יש תוצאות?
ליאור31/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת מניקור פדיקורliatco0117/06/2015
יש לי שאלה היום עשיתי בעירי בנייה ופדיקור, אך אני חושבת שהמחיר ששילמתי יקר מידי
רציתי לשאול האם מניקור נחשב כשעושים בנייה או שזה תוספת תשלום
שילמתי סה"כ 320 שקל באשקלון
אשצח לקבל את תשובתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת מניקור פדיקור - תגובה
אילנה כסיף21/06/2015שלום רב,
לפני בניה אין לעשות מניקור כלל! אין להסיר עור כלל ובטח ובטח לא להשתמש במים על כן אין תוספת תשלום על מניקור בבניה.
כדי לדעת אם המחיר ששילמת סביר (ולדעתי הוא סביר- בניה בערך 250 -200 ש"ח ופדיקור בערך 100-150) בדקי באזור שבו עשית את הטיפולים כמה לוקחים עבורם ובאיזה חומרים משתמשים בטיפולים. אם החומרים איכותיים המחיר יהיה גבוה יותר.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור נכוןשלום17/04/2015
שלום,
כיצד מתבצע פדיוקור איכותי ,על מה להקפיד שעושים אצל קוסמטיקאית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור נכון - תגובה
אילנה כסיף19/04/2015שלום רב,
בעקרון טיפול פדיקור או כל טיפול אחר לצורך העיניין, צריך להתאים למצב שבו המטופל נמצא ולהיטיב עימו.
כמטופלת בדקי שיש לפדיקוריסטית תעודת מקצוע מבית ספר מוכר.
וכמובן, המלצות מפה לאוזן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף בכף הרגלנולי12/04/2015
היי,
בימים האחרונים שמתי לב שיש לי קילופים בכף הרגל - בחלקים הקשים יותר כמו העקב, בצד כף הרגל ובכריות האצבעות.
אין קילופים בקימור של כף הרגל, בין האצבעות וכו'.
השאלה שלי אם מדובר בפטריה או שלדעתך זה בגלל משהו אחר?
אציין שאין ריח רע, אין גירוד, אני נועלת רוב הזמן כפכפים ולא עשיתי פדיקור מזה כמה חודשים...
תודה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף בכף הרגל - תגובה
אילנה כסיף13/04/2015הי נולי,
אם אני לא רואה.... אני צריכה לנחש וכל ניחוש הוא רק ניחוש. גשי לפדיקוריסטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)