מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכןשבי11/03/2012
הייתי אצל רופא עור שאמר לי שיש לי יבלת ויראלית.
הוא שם לי חנקן ואמר לי לקנות משחה בשם"טופיסלן"
האם את מכירה את המשחה הזו? ומה היא עושה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכן - תגובה
אילנה כסיף11/03/2012טופיסלן הנה משחה לעור שצריך לקלף אותו . לרוב נותנים אנטיביוקה אבל אולי יש צורך לקלף עוד את העור. אם הולכים לרופא צריך לעשות מה שהוא אומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספא דגים ופדיקורמור28/02/2012
היי, אני רוצה לקחת חברה מתנה ליומהולדת לפדיקור דגים בשביל החוויה, האם אפשר אחר כך להמשיך לקוסמטיקאית לפדיקור מניקור ומריחת לק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספא דגים ופדיקור - תגובה
אילנה כסיף29/02/2012בהחלט. ומזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליים מזיעות ומסריחותעירא26/02/2012
יש איזה תכשיר שאני יכולה לשים על הרגליים, זה נכון שאפשר לשים דאודורנט על הרגליים בשביל הריח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים מזיעות ומסריחות - תגובה
אילנה כסיף26/02/2012שלום עירא,
זה נכון. אבל מניסיון זה לא כל כך עוזר... תנסי ללכת בגרביים מסיב טבעי (כותנה או צמר) יש עכשיו בדלתא גרביים תוצרת הארץ עם סיב נחושת אשר מונעים את ריחות הזיעה. בנוסף אפשר לשים אבקת סודה לשתיה בתוך הנעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה מניתוח ציפורן חודרניתמיקה13/02/2012
היי
תוכלו להגיד מהניסון שלכם כמה זמן זה החלמה מניתוח פשוט אבל מפחיד... שכזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מניתוח ציפורן חודרנית - תגובה
פרידה מן13/02/2012היי מיקה,
אכן זה ניתוח פשוט.ההחלמה היא גם מהירה וקלה,בחנת את כל האפשרויות לפני שפנית לניתוח? מאחלת לך הצלחה והחלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת עור עם סכיןרונית02/02/2012
יש לי לקוחה שפדיקוריסטית לפני ארבע שנים הייתה מורידה לה את העור היבש עם סכין (יש לציין שמספר פעמים היא הורידה לה בסכין) מכיוון שאת לא ממליצה לעבוד עם סכין רציתי בבקשה לשאול אם לעבוד עליה עם משייף בלבד או שבגלל שעבר על הרגל שלה סכין אפשר להמשיך עם סכין למרות שעברו ארבע שנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת עור עם סכין - תגובה
אילנה כסיף05/02/2012שלום לירז,
אני לא יודעת מאיפה התחילה השמועה שאני לא ממליצה לעבוד עם סכין. אם העור מעובה עשוי להסדק יש צורך להשתמש בסכין כדי לדקק אותו ביעילות.
נכון שעדיף לא להשתמש בסכין במידה שאין צורך לכך אבל תמיד יש להפעיל שיקול דעת מקצועי.
לגבי הלקוחה שלך, התבונני בכף הרגל, במידה שיש הרבה עור קשה ועבה דקקי אותו באמצעים העומדים לרשותך (סכינים, מסיר קאלוס, פילינגים). במידה שאין עור עבה רב ניתן להסיר רק באמצעות מסיר קאלוס ו /או פילינג ושיוף.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש מתקלףמוריה30/01/2012
היי,
בתחתית כפות הרגליים שלי (בעיקר בכריות) מופיע לעתים עור יבש שמתקלף. נראה כמו שלפוחית שטוחה שהתקלפה כתוצאה משפשוף. אני חושבת שזה בגלל שלאחרונה התחלתי לרקוד הרבה ואני רוקדת בנעליים שטוחות (עם גרביים/גרביונים כמובן).
יש משהו לעשות בכדי למנוע את התופעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש מתקלף - תגובה
אילנה כסיף30/01/2012לרקוד עם נעלי ריקוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקורמרי23/01/2012
שלום רב אני מתחילה השבוע לימודי פדיקור רפואי ומניקור
ואני רוצה לקנות את הכורסא עם המסאז לפדיקור
רציתי לדעת כמה עולה כזה דבר בערך ואם זה בא מחובר ביחד עם הכיור, אם זה ברשיון מכון התקנים
ואיפה אפשר לראות על מיני כורסאות
תודה רבה אשמח לקבל הסבר על הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור - תגובה
פרידה מן23/01/2012היי מרי,
קודם כל שיהיה בהצלחה בלימודי הפדיקור מניקור!
שנית רוב הסוכנים ובתי -ספר שמלמדים את נושא הפדיקור,משווקים את המיכשור שמיועד לכך,בררי מחירים וכמובן את טיב המיכשור,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלמה לפרידהשבי15/01/2012
פרידה הלכתי לרופא עור ששם לי מקל שבראשו צמר גפן שהוטבל בחנקן על היבלת הויראלית, הוא גם נתן לי משחה.
איך הטיפול בחנקן יכול לעזור לי ליבלת, מה זה אמור לעשות? להתקלף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמה לפרידה - תגובה
פרידה מן15/01/2012החנקן שהרופא שם על היבלת אמור להרוס את התאים של היבלת הויראלית,וכך התאים ה מתים יוסרו ויהיה לך עור נקי ללא יבלת,הקפד על ניקיו של כף הרגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנה ופרידה היקרות תודה.ברכה05/01/2012
יישר כוחכן ,הרבה בריאות ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנה ופרידה היקרות תודה. - תגובה
פרידה מן05/01/2012לרינת המקסימה!
תודה על הברכות,שמחה שעזרתי ואמשיך להעניק מהידע שיש לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנה היקרה. משייף שמאוד רוטט ולאברכה04/01/2012
לאילנה. יש לי משייפת שרכשתי לפני כשנתיים. משום מה נראה לי שהמשייפת קצת רוטטת מידי ולא נעימה למטופל. מה הסיבה לדעתך? והיכן יש מעבדה לבדיקה? שוב תודה אילנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנה היקרה. משייף שמאוד רוטט ולא - תגובה
פרידה מן04/01/2012היי רינת...
לרוב המכשירים החשמליים יש אחריות של אותו סוכן או חברה שדרכה רכשת את המשייף,תפני אליהם והם יתקנו לך את המשייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנה. חודרנית מודלקתברכה04/01/2012
הגיע אלי מטופל שטופל אצל פדיקוריסטית בגלל חודרני.( הפדיקוריסטית הסירה את הקצה של ציפורן הבוהן בצד ימין של הציפורן) אבל בפינה הזו נוצר דלקת כזו דמי עם טפיחה של העור ומאוד כואב. כיצד נוצר דלקת כזו כאמור טופל להוצאת החודרנית העמוקה. שוב תודה אילנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנה. חודרנית מודלקת - תגובה
פרידה מן04/01/2012הייי רינת,
יתכן מאוד שבעת הוצאת הציפורן החודרנית ,אותו איזור מגורה של הציפורן נפגע והזדהם וגרם לדלקת,אפשרות שניה היא שהכלים לא עברו חיטוי כראוי,ולכן נגרמה הדלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנה - ציפורן שלא צומחתברכה04/01/2012
לאילנה. ציפורן שלא ניראית טוב, עכורה לעיתים שקועה מידי. לא צומחת כמעט בכלל. מה ניתן לעשות? ומדוע היא לא צומחת ובמה זה תלוי? תודה בעד תשובתך החשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנה - ציפורן שלא צומחת - תגובה
פרידה מן04/01/2012יתכן והציפורן עם פטרת,עצתי גשי לרופא שיבדוק ויתן דעתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנה - ציפורן שלא צומחת - תגובה
אילנה כסיף05/01/2012שלום רינת,
ציפורן צומחת משרש הציפורן. אם שרש הציפורן נפגע מאיזו סיבה הצמיחה תהיה לא תקינה. אם זה המקרה אין מה לעשות בקשר לצמיחה אבל אפשר לבנות עליה ציפורן באקריל או בג'ל כך שהיא תראה כמו שאר הציפורנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משייף ציפורנייםסיוון01/01/2012
שלום,
רציתי לקנות מכשיר חשמלי ( כמו שיש אצל הפדיקוריסטית) שמשייף את הציפורניים.
איפה ניתן לרכוש כזה מכשיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משייף ציפורניים - תגובה
פרידה מן01/01/2012היי סיון,
שלום לך מכשיר שיוף לציפורניים תוכלי לרכוש אצל סוכנים מורשים או במכוני יופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי פדיקור רפואימרי31/12/2011
שלום רב!
אני רוצה להתחיל ללמוד פדיקור רפואי וקוסמטי
רציתי לדעת מה אני צריכה לדעת לפני שאני מתחייבת לב"ס
מה לשאול ובעצם כל מידע יעזור לי
ואם יש ב"ס מומלץ באיזור קריות וחיפה?
תודה אשמח לקבל תשובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי פדיקור רפואי - תגובה
אילנה כסיף31/12/2011שלום מירי,
ראשית בדקי תכנים שנלמדים ומי מעביר אותם. מהם תנאי הלימוד. עשי עבודת רגלים וגשי פיזית לבית הספר לראות במו עינייך איך לומדים ומי מלמד.וכמובן, ישנו עינין התעודות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- start to finishדנה23/12/2011
שלום,
רציתי לדעת אם start to finish של opi יכול לשמש כלק שקוף?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר start to finish - תגובה
אילנה כסיף25/12/2011שלום דנה,
המוצר בהחלט יכול לשמש כלק שקוף. הוא משמש ליותר מזה- הוא גם מחזק ציפורניים, גם לק בסיס מונע צביעת הציפורן הטבעית בפיגמנט הלק מקשר מצויין בין הלק לציפורן הטבעית וכן משמש כמשמר לק (TOP COAT).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)