מ-ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מ-ת
    דץמרים
    09/09/2011

שלום
    בני בן 8שנים ו9 חודשים היה בטיפול גמגום לפני כמה שנים וזה חזר אין שום שיטה שלא ניסיתי הגענו למסקנה שאין עוד טיפולים אבל הגמגום חזר עוד פעם בתקופה הנוכחית
    כפי שאני מכירה את הילד שלי ומתקופת הטיפול וכל מה שעבר מקרים של פחד ואסונות
    טבע וכל דבר שגורם לפחד משפיע עליו לקחתי אותו לייעוץ פסיכולוג לטפל במצב הפחד שלו שיקל על מצב הגמגום כפי שהבנתי מהמטפל יש מצב של פחד בדרגה נמוכה ואפשר לטפל בו .
    השאלה שלי האם זה נכון אם הגמגום קשור למצב של פחד כלשהו האם אפשר לצאת מזה
    ואם יש טיפול אחר חוץ מקלינאית תקשורת דרך אגב עברנו תקופה קשה בחיים מוות האבא
    בנושא שיטות הטיפול לפי הגל או לשים צמיד ביד או לארגן את המחשבות לפני דיבור כל מיני שיטות.

תודההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מ-ת

הוספת תגובה

• מ-ת - תגובה

ענת תבור
    14/09/2011

במצב זה מומלץ טיפול משולב - פסיכולוגי וקלינאי תקשורת. גמגום מאופיין כידוע בגליות, ויש תקופות טובות יותר או פחות. הטיפול הפסיכולוגי אמור לעזור לו להתמודד עם הפחדים או החרדות שמגבירות את הגמגום, במקרה שלו, והטיפול בדיבור עוזר לו ומזכיר לו איך להשתמש בטכניקות הדיבור בכדי לדבר שוטף יותר, על אף הקושי הקיים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו