טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, בני בן ה- 4.5 ילד רגיל מעט ביישן, החל בשבוע האחרון לגמגם באופן פתאומי הוא נתקע בתחילת המשפט ולאחר מכן המשפט לרוב יוצא תקין הייתי אצל רופא המשפחה והוא נתן לי הפנייה לקלינאית תקשורת אך התור עוד רחוק {בעוד כחודש} האם אני יכולה בינתיים לעשות משהו כדי לעזור לו, כי לפעמיים הוא מתייאש מתחילת המשפט ולא ממשיך או מנסה להגיד לי שאני אנחש מה הוא רצה להגיד
אודה לתשובתך בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מרב שלום התופעה שאת מתארת לעיתים רבות הינה חוסר שטף התפתחותי ולא גמגום. לרוב הילדים עצמם כלל לא מרגישים בכך (הם כן שמים לב לתגובות הסביבה) . לרוב מומלץ לחכות חודש- חודשיים לפני אבחון כך שזה בכל מרקה בסדר בינתיים קראי את ההמלצות להתמודדות במדור שאלות נפוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר