מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 2.3 שנים שלא מדבראמא11/03/2008
שלום,
בני בן 2.3 שנים. פרט למילים בודדות (אבא, לא) שמשתמש בהן בתדירות נמוכה מאוד, הוא לא מדבר ולא ממלמל כלל.
הומלץ לי להתחיל טיפול אצל קלינאית תקשורת.
שוחחתי עם שתי קלינאיות. אחת מהן אמרה לי שהילד זקוק לטיפול של פעם בשבוע והקלינאית השניה המליצה על טיפול של פעמים בשבוע.
מכיוון שהתקדמות הילד מבחינת הדיבור היא איטית מאוד (למעשה, אין כמעט התקדמות) ומכיוון שהיעדר הדיבור משפיע על מצבו הרגשי (מכה, נושך), אני מוצאת שטיפול של פעמיים בשבוע בגיל כזה עשוי להחמיר את העומס הרגשי המוטל על הילד.
אודה להמלצה מצידכן אם להתחיל טיפול של אחת לשבוע או אחת לשבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות טיפול
ז'קלין סקרן מנסור11/03/2008שלום אמא
לא ברור לי האם "שוחחת " עם קלינאיות אשר מכירות את בנך או העבירו לו אבחון או מטפלות בו .
בקשר לתדירות הטיפול - הדעה הרווחת והמקובל הינו טיפול של פעם בשבוע , אך ניתן לדלל לפעם בשבועיים או להעלות לפעמיים בשבוע לאחר שהקלינאית המטפלת אשר הספיקה להכיר את הילד מחליטה על כך בשיתוף ההורים.
בהצלחה
מקווה שתראו התקדמות בהקדם
ז'קלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)