שינוי קול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי קול
    ניר
    18/04/2013

שלום
    אני בחור כבן 30 ויש לי בעיה רצינית עם הקול שלי, כשאני יוצר קשר טלפוני עם אנשים הם בטוחים שהם מדברים עם בחורה ולא עם בחור, מיותר לציין כמה פעמים ביום פוגשת אותי הסיטואציה הלא נעימה הזו, וכמה פעמים אני לא מתקשר בגלל סיבה זו.
    אני סובל מזה כבר מילדות אולם החלטתי שאני מעונין לטפל בזה אפילו במחיר ניתוח לשינוי קול, האם לקלינאות תקשורת יש מה להציע האם יש טיפול המאפשר שינוי קול בגיל כה מאוחר??
    אנא תשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי קול

הוספת תגובה

• שינוי קול - תגובה

חן לדרר
    18/04/2013

הפתרון ברוב המקרים הינו טיפול קלינאית תקשורת
    יש לעבור תחילה ברור רופא אף אוזן גרון והוא ישקול גם צורך בברור רפואי נוסף. כמו כן יש לבצע בדיקת שמיעה
    לאחר מכן עליך לעבור אבחון קלינאית תקשורת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה בדיקת שמיעה???

ניר
    25/04/2013

מה הצורך בבדיקת שמיעה השמיעה שלי מעולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה בדיקת שמיעה??? - תגובה

חן לדרר
    25/04/2013

בכל אבחון אנו דורשים בדיקת שמיעה כי לעיתים התחושה שלך לא נכונה ויכולה להיות פגיעה בחלק מהצלילים. במידה ויש בעיה זה משפיע על הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו