טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי ילדה בת שנתיים שאובחנה עם אפרקסיה. היא מטופלת ע"י ק. תקשורת. היא נמצאת השנה בגן רגיל פרטי ואני מעוניינת להכניס לגן סייעת למספר שעות ביום. האם אני יכולה לבקש מהעירייה עזרה בתשלום עבור הסייעת (מדובר בגן פרטי ולא גן עירייה)? איפה אני יכולה למצוא סייעת/חונכת/משלבת? תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למיטב ידיעתי אפרקסיה אינה מזכה בסייעת וגם סיעות מאושרות לרוב רק במערכת הציבורית. באפשרותך לבדוק זאת מול התפתחות הילד הם בד"כ מכירים את החוקים העדכניים ביותר כאשר העירייה ממנת סייעת היא לרוב מציעה סייעות שלה, מציאת סייעת פרטית כדאי להעזר בהורים אחרים או לפרסם בחוגי לימוד של קלינאיות תקשורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר