טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שמי אלירן,יש לי אחיין בשם תמיר בן 11 שמתקשה נורא לדבר באופן ברור ,יש לומר שתמיר הוא הייפראקטיבי שנוטל תרופות,(אני לא בטוח בשמם),אני הייתי מאוד מעוניין לדעת, מהם הפתרונות שיש כיום לבעיה הזו,משום שזה נורא קשה גם לבני המשפחה ,וגם יוצר אצל הילד חוסר ביטחון להתבטות,ויותר חשוב האם יש מטפלים באזור הדרום(אשדוד)שאפשר להעזר בהם ? תודה מראש.אלירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מתוך מכתבך קשה להבין מהי בדיוק הבעיה שיש לתמיר, כמה זמן הוא סובל מכך או שמאז ומתמיד. האם טופל בעבר? בכדי לעזור לו יש צורך באבחון מסודר של קלינאית תקשורת שבו תוכל לאפיין את קשייו ולהציע הדרכה או טיפול וכד' - על-פי הצורך. תוכלו לפנות, בין היתר, למכון "הדים" - סניף באשדוד בכדי לעבור אבחון זה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים