עוד מעט בת 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד מעט בת 4
    אורלי
    23/02/2014

שלום, הבת שלי בעוד שבועיים בת 4 ועדיין ישנן אותיות שאינה מבטאת אותן נכון, כמו: המילה ״יערה״ היא אומרת יעעה או נכון היא ככון. אבל ברגע שמתקנים אותה היא הוגה חוזרת על המילה בצורה נכונה אבל שוב אח״כ זה קורה שוב:-) הגננת חושבת להמתין עוד קצת לבדיקה של תקשורת קלינית מכיוון שהייתה לה מקפיצה משמעותית של דיבור ואוצר מילים בחודשים האחרונים. (בלי קשר היא כל הזמן שרה ומקשקשת וממציאה סיפורים), שאלתי איך אפשר לעזור לה? חוץ מלתקן אותה ועד מתי ניתן לחכות? (דרך אגב הבת הגדולה שלי התחילה לדבר יפה לאחר גיל 4), בתודה אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד מעט בת 4

הוספת תגובה

• עוד מעט בת 4 - תגובה

חן לדרר
    23/02/2014

אורלי שלום
    כפי שבוודאי הרגשת התיקון אינו יעיל - מאחר והיא כנראה לא בשלה להגייה תקינה אז התיקון רק מתסכל אותה ואותכם ולכן המלצתי הינה להמנע מכך. כרגע רק לתת דגם של המילה הנכונה (וגם זאת חשוב לעשות כך שירגיש כחלק מהשיחה ולא כ'שימי לב לא אמרת נכון')
    אם מדובר במספר מילים קטן שנהגה לא נכון בהחלט אפשר לחכות עוד כמה חודשים. אם יש הרבה מילים משובשות או הגהים (כגון ר') שלא נהגים כלל אז שווה כבר לפנות לאבחון קלינאית תקשורת.
    בכל מקרה מומלץ לבצע בדיקת שמיעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אורלי
    23/02/2014

האמת היא שזה לא מתסכל אף אחד מהצדדים, אני מתקנת אותה בהומור ועוד מוסיפה מוסיפה עוד מספר מילים באותו צליל ואנחנו משתעשעות במשחק מילים ביחד עם אחותה הגדולה. בכל אופן אקח אותה לבדיקת שמיעה . תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו