מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיבור ליותר משני אנשיםאליה אלי18/04/2008
שלום,
אני בן 32 מגמגם מגיל 6. הייתי בכל המכונים - ממכון הס, מכון צליוק, מכון תה"ש, מכון שחר של הצבא מול תה"ש. כל דרכי בחיים סבבה סביב הרצון להגיע למקומות שבהם יהיה צורך בפחות תקשורת. לכן בחרתי במקצוע דוור. כבר דוור מזה 14 שנה. בשנים האחרונות אני עובר תהליך חיובי והתקדמות רבה נבחנת אצלי בעיקר בשיחה של אחד מול אחד.
אני משמש כקצין שלישות של גדוד חשוב. מצטיין הרמטכ"ל במילואים.
עברתי קורס מנהלים במסגרת דואר ישראל. הייתי מצטיין הקורס.
אני חש שאלמלא הגמגום הייתי היום במקום אחר, גבוה יותר מהעיסוק שאני עושה היום.
עם כל ההצלחות המדהימות יש לי חשש עמוק מדיבור בפני יותר מאדם אחד. אני רוצה להשתחרר מהמועקה הזאת ולהשתחרר מהפחד הזה. זה גם חשוב לי להתנסות יותר ויותר בדיבור של יותר מאדם אחד לצורך תפקידי בצבא. איך מתרכזים במה שאומרים ולא באיך אומרים. איפה אפשר להתאמן בזה.
אני מחפש פורום קבוצתי רחב ככל שאפשר שיהיה אפשר לתרגל דיבור בפני מספר אנשים.
בשל מצבי הכלכלי הלא קל האם אפשר לסבסד חלק מהטיפול באמצעות קופ"ח מכבי.
תודה.
אלי 0542551201* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליה
חן לדרר23/04/2008אליה שלום
מאוד משמח לשמוע את התהליך שאתה עובר ואכן קבוצה יכולה מאוד לעזור. ישנם טיפולי גמגום הניתנים בקבוצה - תוכל לברר דרך מכבי אם איזה מכונים הם עובדים ושם לשאול. במקיל אני מציעה לך לפנות לאמב"י ארגון המגמגמים שמקיים מפגשים מסוגים שונים ושם גם תוכל לפגוש אנשים שלמרות הגמגום עשו דברים רבים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)