מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות דיבור קשותמריוס22/05/2008
אני סובל כבר מגיל צעיר בהפרעה בדיבור,קשה לי לחבר משפטים שלמים ארוכים אני צריך לקחת הרבה אוויר ולהתאמץ בשביל להוציא את המילה שאני רוצה להגיד וזה מתבטא בדיבור לא רציף ,המצב שלי הוא שאני לא מתקשר כמעט עם אף אחד ומנסה להיכנס לכמה שפחות מצבים שאני צריך לשאול משהו מישהו זר או לדבר בטלפון שזה ממש קשה,(אם חברים פחות)והמצב הכלכלי שלי גם לא טוב ורק בגלל הבעיה הזאת לא הלכתי לעבוד אחרי שסיימתי ללמוד והחיים שלי די משעממים ואני לא נהנה ולא יוצא לבלות כמעט ,יש הרבה מצבים שיש לי מה להגיד אבל אני מעדיף לשתוק כדי לא להיתקע וכששותקים אז לאנשים לא מעניין איתך או משעמם איתך וזה יוצר הרגשה לא נוחה גם להם וגם לעצמי,אני עכשיו בצבא משרת בתפקיד שאני לבד מסיע אנשים בכל רחבי הארץ בשביל העברת ציוד והסעות ,בקצרה לעבוד עם אנשים חדשים שהם כי אני שקט אז אני צריך לתקשר לפחות קצת עם כל אותם אנשים על מנת שלא יסתכלו עליי במבט של "איזה בנאדם שקט ומוזר" ולא מעניין .אני לא זוכר כמעט שום דבר שעשיתי בגילאים של 4-8 ובבית ספר היסודי, חוץ מתמונות שאני מסתכל ונזכר ומזה הבנתי שאם הייתי שקט וביישן כבר מהגילאים האלה אולי זה בגלל ההורים ?ואחרי זה בבית ספר הייתי שקט ולא דיברתי ואחרי זה בחטיבת ביינים ,ומזה האוצר מילים שלי קטן , רציתי לדעת איך אני מתקן את זה ולמי אפשר לפנות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות דיבור
חן לדרר25/05/2008מריוס שלום
מתאורך נראה שאתה מתכוון לגמגום. גמגום מטופל ע"י קלינאיות תקשורת ולכן מומלץ לך לפנות דרך הצבא לקבלת טיפול.
במקביל אתה מתאר דברים רבים שאינך עושה בשל חששך מבעית הדיבור וביישנות ולשם כך מומלץ להתייעץ עם פסיכולוג שיעזור לך להעיז ולהגשים את יכולותיך למרות הקושי בדיבור
במקרים רבים טיפול משולב יכול להביא לשיפור רב.
תחילה עליך לפנות לאבחון קלינאית תקשורת ויעוץ פסיכולוגי ואז לאחר האבחון יוכלו לאתר את הבעיה ולהמליץ על טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות דיבור
ז'קלין סקרן מנסור25/05/2008שלום
בנוסף לנאמר ,הנני מציעה להיכנס לאתר הגמגום בישארל "אמבי" - תוכל למצוא מאמרים ודברים שיענינו אותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)