טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 17 וחצי מהמרכז, ובשנתיים האחרונות הבחנתי בכך שטון הדיבור שלי לגמרי שונה ממה שאני באמת, מאיך שאני רוצה להתבטא, מהאני האמיתי שלי. טון הדיבור שלי הוא מלנכולי והולך על ציר ישר. זה לא בעיה פיזית, זאת בעיה התנהגותית (אני יודעת זאת כיוון שניסיתי לסגל לעצמי טון דיבור על ציר ישר בעבר, כי חשבתי שעליות וירידות בטון הדיבור הן מגוכחות ומוזרות..). כמה שניסיתי לשנות את הטון בחזרה, מול המראה, ולהשתמש בגווני טון שונים, לא הצלחתי. אני פשוט לא מצליחה, ואף אחד לא מכיר אותי כמו שאני. אני נשמעת כ"כ מעצבנת ומשעממת במציאות, ובתוכי הנפש מתעצבנת על כך שהמשפט לא יצא כמו שחשבתי בראש. אף אחד לא תופס ממני, ולא מכיר אותי באמת. אנשים מזלזלים בי, כי טון דיבור יותר נקלט במוח מהנאמר עצמו, זה הורס לי יחסים עם אנשים, כי הם לא מכירים אותי כפי שאני, ועוד.
מה המחירים שקלינאי/ת תקשורת לוקח/ת על כל טיפול? אפשר המלצה על קלינאית טובה באיזור פ"ת? ממש חשוב לי. תודה רבה, רווית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר