בעיית גימגום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית גימגום
    מתי
    30/10/2008

שלום יש לי בעיית גימגום מיזה שנים הגימגום לא קשה לעומת אנשים מגמגמים אחרים שראיתי אבל עדין הבעיה מפריעה לי....קשה לי להסביר משהו ארוך לאנשים או לספר סיפורים אורכים קשה לדבר חלק בלי לגמגם....כיום אני חושב שזה רק החמיר ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות בושא ואיזה טיפולים יש...מקווה לתשובה מספקת תודה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית גימגום

הוספת תגובה

• מתי שלום

חן לדרר
    02/11/2008

האם טופלת בעבר? הטיפול המוצע בדרך כלל הינו טיפול דיבור ע"י קלינאית תקשורת. ישנן שיטות שונות של טיפול והדבר תלוי אבחון והקלינאית שאליה תפנה. מומלץ להתחיל באבחון קלינאית תקשורת (בד"כ ניתן לקבל הפניה לאבחון מהרופא שלך)
    בתום האבחון יקבע האם יש צורך בטיפול וכן יסבירו לך את שיטת הטיפול המומלצת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

מתי
    02/11/2008

ובקשר לשאלתך עם טופלתי בעבר אז התשובה היא לא...ועכשיו אני מעונין מאוד ורוצה להתחיל לטפל בבעיה...תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו