נער בן 16 עם שין שורקת איך מטפלים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נער בן 16 עם שין שורקת איך מטפלים?
    דן
    11/12/2008

שלום, שמי דן ואני בן 16, לאחרונה מזה שנה וחצי אני סובל משין שורקת, אולם הבעיה לא קבועה היא באה והולכת מה שנקרא, לרוב הבעיה באה במצבי דיבור מהר או לחץ או סתם אפילו. איך מטפלים בבעיה והאם יש אפשרות לפתור אותה לבדי ללא עזרת מומחה? נ.ב, אני לא שומע את עצמי מבטא את השין כסין אנשים אומרים לי שיצא לי במקום ואני שומע כרגיל זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שין שורקת

ז'קלין סקרן מנסור
    11/12/2008

שלום דן
    לפי התאור ,אני ממליצה לך לפנות לבדיקת שמיעה ( במידה ולא עברת בדיקת שמיעה כיוון שציינת שאתה לא שומע הבדלים בהגייה שלך) ולאחר מכן לאבחון ע"י קלינאי תקשורת כדי לבדוק לעומק מתי ולמה זה קורה והנחות אותך בהתאם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בשין שורקת איכן?

דן
    11/12/2008

לא עברתי בדיקת שמיעה לאחרונה, עד כמה שידוע לי אני שומע טוב, אני שומע את עצמי אומר את השין בשריקה אך לא תמיד. בקשר לבדיקה אצל קלינאי מומחה, אני גר בחיפה איכן ניתן לבצע בדיקה כזו? (אני חבר בקופ"ח כללית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טפול

ז'קלין סקרן מנסור
    13/12/2008

שלום דן
    אבחון היגוי שורקות ניתן לבצע בלין - קופ"ח כללית בחיפה
    ז'קלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו