מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות גמגוםגיא19/01/2009
שלום רב! אני בן 36 ובחודש וחצי האחרוניםאני מרגיש התפתחות של גמגום וקושי בדיבור ..יש מילים מסויימות או משפטים שממש קשה לי לחבר..יש לציין שתמיד ה-ס,ש,צ תמיד היו בולטות אצלי בדיבור אבל לא ברמה של קושי בדיבור או גמגום..עתה אני מרגיש קושי בהוצאה לפועל של הדיבור שלי..ומין תחושה לא נוחה בגרון ובחיך.לא היה שום שינוי במצב האישי שלי כך שאני לא חושב שזה איזה שהוא מצב נפשי...הייתי מעוניין לדעת אם יכול להיות קשר בין בעיות שיניים ודיבור שכן בשנתיים האחרונות התפתחו אצלי בעיות שיניים וכתוצאה מחסרון של 4 שיניים חל שינוי במבנה החניכיים לדברי הרופא שיניים..אם זאת לא יכולה להיות סיבה הייתי מעוניין לדעת מה כן ולקבל יעוץ מה לעשות ולאן לפנות ...תודה רבה .גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות קושי בהוצאת דיבור
ז'קלין סקרן מנסור19/01/2009גאי ,שלום
מהתיאור עולה קושי "חדש " ואתה מציין שזהו קושי בהוצאה לפועל של דיבורך ותחושה לא נוחה - הייתי מציעה לפנות לנוירולוג לשם בדיקתך . שיבושי ההיגוי המתוארים (שתמיד היו ) והשינוי שקרה בשיניים - לא אמורים לגרום לשינוי ברצף ושטף הדיבור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)