מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות קולית(?)דניאל24/01/2009
שבוע טוב.. אני בן 22 כבר תקופה ארוכה (כמה שנים הייתי אומר) שאני מרגיש חוסר נוחות בדיבור.. לפעמים אני מרגיש צורך לצעוקק כדי להסדיר את הנשימה. כאילו אין אינטאראקציה בין הקול לנשימה? אני לא מעשן ולא סובל ממחלות הנשימה או אסתמה. האם זה יכול להיות קשור למנגנון הקולי? אולי זה קשור לשירה המאולצת שלי? אין לי מנעד קולי רחב, בלכל אין לי קול זימרה, אבל בכל זאת הייתי שרה שירים באוקטובות גבוהות צורחח את הגרון.. האם יש מצב זה מה שהזיק לי? האם נגרם לי נזק תמידי? אשמח לדיאגנוזה כמ שמסתמן ממה שפירטתי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קול
ז'קלין סקרן מנסור24/01/2009דניאל שלום
מהתיאור עולה שישנו שימוש לא נכון בקול ובנשימה אך לצורך דיוק באבחון מומלץ לפנות לרופא אאג ולאחר מכן לאבחון קול ע"י קלינאית תקשורת. בינתיים מומלץ לא להשתמש בקול בצורה מאולצת , בקשר לנשימה תקבל הדרכה לאחר האבחון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאא"ג הפנה אותי לקלינאית תקשורת
דניאל25/01/2009התור נקבע אחרי כמה שבועות אך בשל חולי של הקלינאית, התור נקבע לעוד חודש!!! תודה על התגובה.. דרך אגב יש מצב שנגרם נזק לשרירי הרון הפנימיים או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק
חן לדרר27/01/2009בדרך כלל אם נגרם בנזק מדובר ביבלות על מיתרי הקול . זהו נזק שלרוב הינו הפיך ושמירה על הקול ושיטות דיבור טובות יותר יכולות במקרים רבים להביא להעלמות היבלות.
אם הופנת מרופא א.א.ג הוא בוודאי בדק את הגרון ואת מיתרי הקול כך שתוכלי לראות האם היה ממצא כלשהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)