מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר שטף בדיבורלולי09/02/2009
ביתי בת שנתיים ושבעה חודשים. לעיתים, בעיקר ברגעים של לחץ ו/או התרגשות יש לה חוסר שטף בדיבור. אמרו לי שזה נקרא "בעיות שליפה". כלומר במהלך המשפט פשוט בורחת לה המילה שאותה היא רוצה לומר, והיא צריכה לחזור על המילה האחרונה במשפט מספר פעמים עד שהיא מצליחה להשלים את המשפט במלואו. אני כמובן לא מעירה לה ולא מגיבה, וממשיכה להקשיב לה עד שהיא מסיימת לומר את מה שהיא רוצה. רציתי לדעת עד כמה הדבר טבעי לגיל והאם זה מצריך בדיקה/ טיפול? והאם אני נוהגת נכון? האם זה נחשב לגמגום? ואם לא מה ההבדל בין השניים? חשוב לי לציין שתופעה זו לא קורית כל הזמן, ושבדר"כ היא מדברת שוטף, ברור עם אוצר מילים רחב מאוד לגילה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר שטף
חן לדרר09/02/2009לוליח שלום
התאור שלך אופיני יותר לחוסר שטף ולא לבעיית שליפה.
חוסר שטף התפתחותי אופיני בגיל זה, יחד עם זאת עם התופעה נמשכת יותר מחודשיים ו/או מחמירה (בכמות , בצורה) יש לפנות לאבחון קלינאית תקשורת
תגובתך מתאימה למצב - אכן חשוב לא להתייחס וליות סבלניים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)