גמגום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמגום
    אמי
    20/05/2009

שלום רב
    אני אמא לילד בן 11 אשר בעקבות "חוייה " לא נעימה אשר בני חווה בכיתה א' מול מורתו . החל לגמגם לסירוגין .עד עתה לא טיפלנו בזה למעט תקופה של מס חודשים אצל קלינאית תקשורת שלא ממש הצליחה לעזור (חשוב לציין שמקומו של הילד באותה תקופה היתה הייתה שונה מהיום מהיבט בטחון העצמי) כיום בני לומד בכיתה ה' - תלמיד טוב . מרבה להשתתף בשעור ע"פ המורה הגמגמום לא מפריע לו לענות על השאלות בכיתה אך כשהוא צריך לדבר עם חבריו או לעיתים אפילו איתנו הוריו או האחים שלו הוא מגמגם. לאחרונה זה מאוד מפריע לו , אני רוצה לדעת האם יש פיסכולוגים שגמגום זוהי ההתמחות שלהם? האם קיים כזה דבר? וכמו כן האם כדאי לעשות אבחון במכון מסוים ?
    אודה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמגום

הוספת תגובה

• גמגום

חן לדרר
    21/05/2009

אמי שלום
    לגבי פסיכולוגים המתמחים בגמגום אין לי תשובה. את יכולה לבדוק באתר של אמב"י (ארגון המגמגמים בישראל).
    במקביל היתי ממליצה לכם לנסות שוב טיפול קלינאית תקשורת כי כפי שאת אומרת בנך במקום אחר היום.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו