טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מאז שאני זוכרת את עצמי התביישתי לדבר,אני מדברת כמו איזו עילגת מפגרת.בולעת מילים ולא הוגה אותיות כמו שצריך.יש לי דיקציה קשה. יש לי בעיה עם האותיות ש' ר' ל'. מה גם קשה לי להגיד מילים ארוכות ולהמשיך במשפט.יש לי בעיה רצינית בנושא הדיבור. 'והמצחיק' זה שלפעמים אני יכולה לדבר שוטף,יפה ובלי בליעת מילים. מה שלא מובן לי,למה רק לפעמים ולא ת-מ-י-ד? האם יש מה לעשות ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ברוב המקרים אפשר לשפר דיבור בכל גיל בתנאי שמוכנים לעבודה קשה ולכן מומלץ להגיע לאבחון קלינאית תקשורת ובהתאם להמלצתה לטפל. הדיבור שלנו מושפע מאורך המשפט / הקטע שאנו אומרים וגם מגורמים כגון התרגשות לחץ וכדומה ולכן ישנן בעיות בדיבור המופיעות רק במצבים מסויימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר