מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאחרלימור17/09/2007
בני בן שנתיים ושישה חודשים , הוא לא מדבר באופן ברור (שתי מילים אחרונות של המילה או יש אותיות כמו ס ש שאינו מזהה הצליל הנכון).
יש לי טור אצל רופא השמיעה בעוד חודש...
האם התופעה הזו נורמלית בגיל הזה?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מובנות דיבור ירודה
ענת תבור17/09/2007שיבושי דיבור המתאפיינים בהשמטות של הברות וצלילים במילה או החלפות של צלילים הם אופיניים לתחילת רכישת הדיבור. לקראת גיל 3 ש' אנו מצפים כי שיבושים אלו יפחתו והילד יהגה את רוב המילים באופן שלם ומדוייק, (למעט צלילים או שיבושים אחרים שנרכשים בגיל מאוחר יותר).
ישנם ילדים אשר בגלל סיבות שונות מגלים ריבוי של שיבושים אשר פוגעים מאד במובנות דיבורם, גם בגיל צעיר יותר.
לילדים עם שיבושי היגוי מרובים מומלץ לבצע בדיקת שמיעה, כדי לודא שדיבורם המשובש אינו מופיע על רקע של שמיעה לקוייה.
במידה ואת רואה כי ילדך אינו מובן ומביע מכך תסכול, מומלץ לפנות לקלינאית תקשורת כבר בגיל זה, שתקבע אם יש מקום להתערבות או הדרכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






