טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אצל בחור בן 23? בילדותו סירב לשתף פעולה וללכת לקלינאית תקשורת, לפני שנתיים היה ניסיון נוסף שהתפוגג. אני פשוט רוצה לקחת את הבן שלי לידיים כי זה לא ייתכן שאני מדברת איתו ולא מבינה בכלל מה הוא אומר? אני ממש עושה הבנת הנקרא. שומעת מילה פה, מילה שם ומחברת למשפט שיכול להיות שהוא התכוון לומר. נוסף לכל הוא החליט ללמוד תקשורת, אבל אני לא מבינה את ההחלטה הזו? איך הוא ידבר בטלפון עם אנשים? איך הוא יראיין אנשים פנים מול פנים? מצד אחד אני מעריכה את ההחלטה שלו, אבל מצד שני אני חושבת שהוא ממשיך להתכחש לבעיה שלו ולא להיות מודע אליה. הוא לא מגמגם, אבל יש לו הפרעה קשה בדיבור לדעתי. אנחנו מתגוררים במרכז. הילד גר אצל אביו. אנחנו גרושים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אנו מבינים את הקושי שאת מציגה , אך מאוד חשוב בגיל כזה שלבחור תהיה מוטיבציה לשינוי . אם הוא לא יהיה משוכנע בטיפול , לא נראה שיהיה יעיל " לקחת אותו לטיפול !".
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר