מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גימגום התפתחותיעדן16/01/2010
בני בן 3 וחודש ילד מפותח מאוד מוטורית מגיל צעיר,התחיל לדבר מאוחר לקראת גיל 3 משפטים שלמים ממש. לפני 5 חודשים בערך שמנו לב שבמהלך הדיבור הוא נתקע קצת במילים וזה הלך וחזר במהלך הזמן הזה,אפשר לומר שיש זמנים במהלך היום שהוא נתקע יותר ויש ימים שפחות
הייתי אצל רופאת הילדים והיא אמרה שנכון לאיך שזה נשמע לה אין צורך לגשת לטיפול מכוון שלטענתה זהו גימגום התפתחותי שיחלוף מעצמו אך אני מאוד לחוצה מכוון שאבא שלי מגמגם לא כבד בכלל אך בכל זאת .
איך מזהים אם הגמגום הוא התפתחותי או גמגום של ממש לפי מה שקראתי גמגום אמיתי מלווה בעיוותים בפנים .אנא תשובתכם אני היסטרית .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמגום התפתחותי
חן לדרר17/01/2010עדן שלום
תאורך יכול בהחלט להיות אופיני לחוסר שטף התפתחותי, יחד עם זאת בגלל שזה נמשך כבר 5 ח' וגם בגלל שזה מדאיג אותכם חשוב לבדוק את הנושא. את מתארת גם איחור מסיים בהתפתחות השפה ויכול להיות שזה הגורם ולכן חשוב לעבור הערכה שפה מקיפה אצל קלינאית תקשורת, במקביל יש לבצע בדיקת שמיעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
עדן21/01/2010היי
תודה על תשובתך ,הייתי אצל קלינאית ולצורך איבחון והיא אמרה שיש לו איחור התפתחותי בשפה ומכך נובע חוסר השטף בדיבור והגמגום הקל .וברגע שידביק את פער השפה הכל יעבור לו ולמרות זאת היא המליצה על המשך טיפול גם בתחומים אחרים כגון אי זיהוי צבעים ואי יכולת למנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
עומר17/03/2010עדן שלום בואי נקווה שזה המצב
במקרה ולא יחול שינוי כדאי שתטפלי בזה מהר ולא לחכות עוד
איחור בדיבור יגרור בעיות נוספות שיצוצו בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)