התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    דליה
    07/02/2010

בני בן שלוש ושלושה חודשים,התחל טיפול אצל קלינאית לפני שלושה חודשיים וסיים.בעוד חצי שנה ייצטרך מעקב ואבחון..בינתים אני אמורה להמשיך ו"לעבןד"איתו בבית..אך לפני שלושה שבועות ילדתי ולצערי אין לי כ"כ הרבה זמן והאמת גם לא כ"כ הרבה כוח....אני מרגישה שאני "מזניחה" אותו גם ככה הוא היה מדבר בקולרם ועכשיו זה החמיר...רגרסיה נוספת בדיבור אני לא רואה..אך מרגישה תקועה...מה לעשות..
    יש לציין שהוא התקדם יפה מאד בחודשים האחרונים..אך עדיין לא משתמש במילה את והופך אותיות לדוגמא קלבת במקום קבלת.שוב יש עוד הרבה הרבה מה לעבוד איתו
    אשמח לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התיעצות

חן לדרר
    07/02/2010

דליה שלום
    מתאורך אני מבינה שעקב השיפור בשלב זה לא נראה צורך בטיפול אלא חיזוק והעשרה בבית. אם אין באפשרותך לעשות זאת כדאי לחפש פתרון ביתי אחר כגון בן משפחה אחר או מתרגל בשכר. נשמע שהתרגול בבית משפיע ולכן אתם כבר רואים שיפור.
    לגבי הדרכה מה בדיוק לתרגל בבית זה את צריכה לקבל מהקלינאית שטיפלה בבנך מאחר וצריך להכירו כדי לתת המלצות בנושא
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו