מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קצת אחרתמיכל27/03/2010
שלום,
אני בת 20 עוד מעט מסיימת צבא. ותחום הקלינאות תקשורת מאוד מושך אותי. אשמח אם תספרו לי קצת על התחום: איפה אפשר ללמוד אותו, האם כדאי וכו', לאילו אנשים זה מתאים, האם תנאי הקבלה הם מאוד קשים איפה ניתן ללמוד את המקצוע הזה וכל מה שעולה על דעתכן שחשוב לספר.
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי הפרעות בתקשורת
ענת תבור27/03/2010מיכל שלום,
לימוד הפרעות בתקשורת כולל בישראל שני תחומים עיקריים - דיבור ושמיעה (אודיולוגיה) והוא שייך לאחד ממקצועות הבריאות, מה שנקרא: פרארפואי. תואר ראשון של לימודים אלו מקנה לך מקצוע של קלינאית תקשורת.
לאורך שנים המקצוע נלמד רק באוניברסיטת ת"א (כשבפועל הלימודים מתקיימים בתל-השומר). בשנים האחרונות נפתחו עוד אוניברסיטאות ומכללות המלמדות תואר זה (מכללת הדסה בירושלים, אוניברסיטת חיפה, מכללת אריאל ומכללת קרית אונו). כיתת לימוד אחת בכל שנה. תנאי הקבלה: בעבר היו לוקחים את הטובות ביותר מבחינת ציונים משוקללים + ראיון + שיקולים נוספים. אינני יודעת אם יש כיום ציון פסיכומטרי מינימלי לקבלה.
אני מאד ממליצה על הלימודים הנ"ל, אשר מקנים מקצוע מרתק בתחום הטיפולי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר ללמוד בכל מיני מקומות בארץ
עדי28/03/2010באופן אישי אני ממליצה על אריאל.
יש תנאי קבלה גבוהים יחסית (ממוצע גבוה + פסיכומטרי טוב + ראיון קבלה) אבל זה יוצר כיתות קטנות ומאוד מאוד איכותיות.
מעבר לרמת הלימודים שהיא מאוד גבוהה יש גם יחס אישי ומדהים של המרצים.
אני ממש נהנית מהלימודים, גם בגלל שהמקצוע עצמו מעניין וחשוב וגם כי ולומדים המון מסביב - כמו פסיכולוגיה ותרפיה באומנות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחילה ללמוד בקריה האקדמית אונו
יריב28/03/2010אני התקבלתי ללימודי קלינאות תקשורת בשנה הקרובה בקריה האקדמית אונו.
אני לא יודעת לספר הרבה יותר מזה כי עוד לא התחלתי ללמוד אבל הם נותנים הרבה מידע באתר שלהם וביום הפתוח אז אני ממליצה להתעניין.
בקשר לתנאי קבלה אז אם אני זוכרת זה בגרות 95 + פסיכומטרי בציון 650 + ראיון אישי ( לא היסטרי)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)