מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקשיבו ותקשיבו לי טובנתי28/06/2010
אני בן 23 אני מגמגם משנולדתי...
תבינו גמגום לא עובר אין תרופה לזה ואני לא מאמין שיש תרופה לזה....וזהו ..אין מה לעשות החיים קשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מהלב
בובה31/07/2010שלום
חבל מאד שאתה בטוח כל כל בעצמך רק בכיוון השלילי,
יש טיפול ואם תהיה כל כל החלטי ועקבי כמו שאתה נותן לעצמך להיות ברגשות השלילים אז תצליח.
דבר ראשון טיפול קורס אצל ברברה בם , קורס של שלושה שבועות שרק מטפלים בדיבור, מומלץ מאד וכמה אנשים שאני מכירה הפסיקו לגמגם.
שנית, להיכנס לאינטרנט, לכל הנושאים שקשורים לדיבור, כגון דיבןר מהאף, שטף דיבור ןכו' לקרוא ולהבין את כל האתרים והפורומים שקשורים לדבר ואז לקבל סקירה כללית על נושאי הדיבור שזה יעזור להבנה הכללית של נושאי הדיבור ובהמשך יגרום להבנת הטיפול.
גימל אם אתה אמת רוצה להיפטר מהבעיה אז ללכת לקלינאית תקשורת, ולבצע באופן יומיומי את התרגילים. ללא הפסקה.
דלת, לפתח ביטחון עצמי למרות בעית הגימגום, אין לאף אחד זכות להתנהג אליך בזלזול בגלל בעיה זו
ולהחזיר בחזרה למי שלועג לך.תש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה4
בובה31/07/2010ברברה דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

(1).jpg)