טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 18 ולפני גיוס. כרגע יש לי בעיה בהגייה של האותיות השורקות ס, ז, צ ואולי גם ש. אני לא יודע ממה הבעיה נובעת. בזמן לימודי בבה"ס הייתי משתתף בטקסים ובמחזות, במיוחד בשירה. בגלל הבעיה הזאת לא יכולתי לשיר הרבה ולכן הסוליים עברו לתלמידים אחרים. חוץ מזה הייתי הסולן של להקת בה"ס ובעתיד אני רוצה להיות זמר אבל הבעיה הזאת של צורת ההגיייה מפריעה לי מאוד למרות שהבעיה לא חמורה כל כך מה אני יכול לעשות ולמי לפנות תודה מקרב לב יניב
נ.ב אני יכול לבטא את האותיות השורקות רק הצליל לא חד ונכון אני תושב באר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יניב שלום מדובר בבעיה נפוצה וניתנת לטיפול. יש להגיע לאבחון של קלינאית תקשורת ובהתאם להמלצתה לטיפול. בגילך לרוב קופות החולים אינן משתתפות בעלות הטיפולים ולכן יש לבצעם באופן פרטי. מומלץ לוודא עם הקופה שלך האם ממנים אבחון לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד