בן שלוש מגמגם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שלוש מגמגם
    שוש
    14/03/2011

שלום
    בני החמוד והמקסים אמר כמה מילים כבר בגיל 6-7 חודשים (אבא, אמא, על הידיים, מטרנה ועוד) אבל אז הוא הפסיק כמעט לגמרי, וכמעט ולא דיבר בכלל עד גיל שלוש למעט מילים ספורות בעיקר אבא אמא ו-מה? (בדיקות שמיעה תקינות). לאחרונה הוא התחיל קצת לדבר (הגננת אמרה שכדאי לבדוק, הוא עבר בדיקת התפתחות ושפה וכו' ונאמר לנו שהכל בסדר) אבל הוא מגמגם הרבה פעמים, הוא נתקע על המילה הראשונה ואז פתאום אומר משפט שלם. למשל אומר: "אן אן אן אן אני אני אני אני אני אני אני רוצה ללכת לשחק היום בטרקטור הצהוב בגן שעשועים". (יש לציין, אני לא יודעת אם זה קשור או לא, אבל שנה שעברה הוא היה הכי גדול בגן בחברת ילדים צעירים ממנו, וכעת הוא הכי צעיר בגן, מאז שעבר לגן עם הילדים המבוגרים יותר כרונולוגית ממנו הוא התחיל לדבר, אבל אז הוא התחיל גם לגמגם)
    מה עושים?? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שלוש מגמגם

הוספת תגובה

• בן שלוש מגמגם - תגובה

ענת תבור
    14/03/2011

שוש שלום,
    תראי תגובה מפורטת שלנו בתשובות לשאלות נפוצות על חוסר שטף וגמגום.
    בכל מקרה, תמיד תוכלי לפנות לאבחון קלינאי/ת תקשורת, שם תוכלי לקבל המלצה לטיפול או לא, יעוץ והדרכה בהתאם לצורך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו