אגירת אוכל בפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגירת אוכל בפה
    שלי
    11/05/2011

שלום בני בן 10 חודשים, אכל עד כה מוצקים יפה ולאחרונה החלה בעיה שלפעמים הוא אוגר אוכל בפה, ואז כנראה זה מעורר לו רפלקס הקאה והוא פולט את הכל. זה לא קורה כל הזמן אבל בערך פעם ביומיים וזה גם מאד מלחיץ כי אני חושבת שהוא נחנק וזה יוצר היסטריה אצלי. אני נותנת לו כמות קטנה בכפית ומנסה לראות אם הוא בולע אבל לא תמיד מצליחה. הוא לא מרוכז לרוב באוכל ומחפש גירויים בלי סוך, כמו משהו לשחק איתו וזורק את הצעצוע על הרצפה ומקטר אם אין לו משהו ביד לשחק איתו. כמובן שהתופעה החדשה גורמת לי ללחץ רב סביב האוכל ואני חוששת לתת לו מרקמים גסים יותר מהפחד שייחנק מזה. ברור לי שהלחץ לא תורם, אני גם בלחץ כי הוא עולה לאט במשקל אז אולי יצרתי סטרס סביב האוכל... אשמח לעצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אגירת אוכל בפה

הוספת תגובה

• אגירת אוכל בפה - תגובה

חן לדרר
    11/05/2011

כדאי להתייעץ עם רופא הילדים . מאחר וזו תופעה חדשה אולי נובע משינוי בפה? (צמיחת שיניים חדשות?). בכל מקרה אם הבעיה לא עוברת ניתן לפנות למרפאת אכילה והאכלה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו