קול נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קול נמוך
    שיר
    29/05/2011

אני לומדת הוראה ומאז התחלתי לשים לב שיש לי קול נמוך- אפילו כשאני צועקת, חשוב לציין שאין לי בעיות במיתרים וכד', האם יש תרגילים או דברים אחרים שאוכל לעשות בבית כדי שהקול שלי יהיה גבוה יותר? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קול נמוך

הוספת תגובה

• קול נמוך - תגובה

ז'קלין סקרן מנסור
    29/05/2011

שלום שיר
    את מתכוונת לקול חלש בעוצמתו ?
    יש לגשת לבדיקה של אאג .ולקבל ממנו אבחנה לגבי מצב המיתרים .
    את ציינת שאין כל בעיה במיתרים - אך לאבחון קול צריך להגיע עם בדיקה והפניה של אאג .

לאחר מכן תוכלי לפנות לאבחון קול ע"י קלינאי תקשורת ,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קול נמוך- תגובה

שיר
    02/06/2011

תודה על התגובה, אך רציתי לדעת האם בנוסף לאבחון יש תרגילים או פעולות שאוכל לעשות בעצמי כדי להגביה את הקול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קול נמוך- תגובה - תגובה

ז'קלין סקרן מנסור
    03/06/2011

כן שיר
    לאחר אבחון ואם יהיה צורך בטיפול יפרטו לך את התוכנית והתרגילים וינחו אותך בהתאם . בינתיים לא לעשות לבד.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו